Strada 3 is onderweg!

Volgende week vrijdag 22 mei valt ie bij alle DCN-leden (en iedereen die er één aangevraagd had) op de deurmat. Om met betrekking tot de geplande en geannuleerde evenementen zo actueel mogelijk te zijn is dit inderdaad  1 weekje later dan in de planning stond. Op de cover een fraaie foto met Kevin Lalleman die tijdens ons vrijwilligersevent eind vorig jaar, met dank aan Ducati Zaltbommel, een dagje sturen op de nieuwe Streetfighter V4S had gewonnen.

Inhoud:

Clubnieuws6
Ducalender8
Regionieuws11
Toernieuws15
Levenslessen van een motorrijder24André van Prooijen
Van Alaska naar Panama26Een reisblog – deel 3 slot
Italiaans smullen40Twee heerlijke Italiaanse recepten
DCN Jaaroverzicht 201942Een terugblik
Ducati-virus50Ducatisten aan het woord
Schotlandtoer 201960Reisverslag
Ducaatjes67

In Strada lees je alles over komende DCN evenementen: Regiodagen, Specialdagen, Toerritten in binnen- en buitenland van één of ook meerdere dagen, Technoavonden, natuurlijk de Clubrace en niet te vergeten de Feestavonden.

Het blijft niet bij aankondigingen, de evenementen worden ook ruimschoots beschreven in de Strada. Nieuwe modellen worden besproken.

Clubleden kunnen gratis hun Ducati, Ducationderdelen of Ducati gerelateerde zaken te koop aanbieden in een zogenaamd Ducaatje.

JOUW EIGEN ARTIKEL OF FOTO’S IN DE STRADA?

Dat is niet zo moeilijk. Bijna alle kopij over Ducati, zeker als die van leden komt, is welkom! We proberen die altijd te plaatsen. We maken er graag iets moois van. Stuur je tekst in Word naar:  redactie@ducaticlub.nl.