Inschrijving Ducati Club Race geopend

De Internationale Ducati Club Races is een jaarlijks terugkerend event van de Ducati Club Nederland (DCN).

De DCN is de grootste Ducati club ter wereld met een ledental van net onder de 4000. Doel van de DCN is leuke en interessante evenementen organiseren voor Ducatisten en Ducati liefhebbers. Jaarlijks organiseert de DCN ongeveer 30 evenementen uiteenlopend van Ducati type dagen, toertochten tot de Internationale Ducati Club Races in mei.

Het evenement beslaat drie dagen.
Op de vrijdag worden de vrije trainingen verreden. Een dag waar de deelnemers weer kunnen wennen aan het snelle asfalt van het Asser circuit en de motor optimaal kunnen afstellen voor de rest van het weekend. Op zaterdag vinden de kwalificaties plaats. In twee kwalificatiesessies kunnen deelnemers proberen het ultieme rondje te rijden om zo de felbegeerde pole positie te pakken. Helaas kan er maar 1 op deze plek staan maar de strijd om de snelste ronde is er niet minder om. Op zondag vinden de races plaats. Met gemiddeld dertien races staat de zondag bekend om een dag vol spektakel.

Niet alleen op de baan maar ook op de paddock gebeurt van alles. De paddock is het gehele weekend open  voor bezoekers. Men kan dus dicht bij de motoren en de deelnemers komen. Jaarlijks is er ook een onderdelen markt, leuke attracties,  zijn de andere Italiaanse motorclubs aanwezig met een info stand en kun je even bij komen in de DCN tent onder het genot van een kopje koffie. Kortom voldoende te beleven tijdens het weekend.

Voor meer informatie kun je terecht op ducaticlubrace.nl of rechtstreeks inschrijven kan op inschrijvenclubrace.nl

Bekijk hieronder de promos van de afgelopen jaren.