Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Ital-dag

1 september - 10:00 / 16:00
Recreatiegebied “De Meent”, Klassenburgerstraat 5a
Beusichem, Gelderland 4112 NG Nederland
+ Google Maps

Italiaanse raspaarden in Beusichem   Op zondag 1 september 2019 zal de Italdag voor de negende keer neerstrijken op recreatieterrein De Meent te Beusichem. Het motorevent, wat al sinds 1982 bestaat, is de ultieme samenkomst van liefhebbers van Italiaanse motoren met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. De Italdag is hét Italiaanse motorfestival van Nederland. Het evenement en de activiteiten zijn gratis toegankelijk en duurt van 10:00-16:00 uur. Het programma en de plattegrond vind je hieronder.   Ontdek bijzondere motoren De…

Meer weten »

Scramblerdag

8 september - 10:00 / 15:00
Jacobsgat, Woolthuisweg 47
Raalte, Overijssel 8101NZ Nederland
+ Google Maps

DCN Regio Oost brengt het ‘ Land of Joy’ naar Heino Na de eerste editie in 2018 wordt ook dit jaar de Ducati Scrambler weer in de spotlight gezet. En aangezien de Scrambler staat voor avontuur wordt de dag dit jaar uitgebreid naar een heel weekend! Aankomen op zaterdag, ontspannen en relaxen, luxe kamperen en er op zondag weer een onvergetelijke dag van maken. Voor overnachting aanmelden bij monique@cameleonzwolle.nl Wij hebben er alweer zin in.  

Meer weten »

Nationale Toertocht

15 september - 12:00 / 17:00
Regio Noord-West (De Rijp), Zuiddijk 2A
De Rijp, 1483MA
+ Google Maps

Ieder jaar wordt er bij een van de regio cafés een toertocht georganiseerd. De regiovertegenwoordigers maken een route van ongeveer 150 kilometer door hun regio. Zo kun je als Ducatist de desbetreffende regio ontdekken. Houd voor actuele informatie de website, Facebook en Strada in de gaten om op de hoogte te blijven van de locatie van de Nationale toertocht van dit jaar.

Meer weten »

oktober 2019

+ Exporteer Evenementen