Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WK Superbike

20 april 2018 / 22 april 2018

Eind april is het weer zover, het WK Superbike in Assen! Bezoek het mooiste motorsport evenement van het jaar en geniet van vele voordelen met een Ducati Superbike kaart. Het officiële Ducati fabrieksteam Aruba.it Racing – Ducati zal aan de start verschijnen en hun rijders, Chaz Davies en Marco Melandri,  zullen de strijd aangaan voor podiumplaatsen. Het WK Superbike in Assen is hét evenement voor motorsportliefhebbers en met een Ducati Superbike kaart bent u verzekerd van een weekend vol spanning, spektakel en gezelligheid in Ducati sfeer.

Met de Ducati Superbike kaart heeft u drie dagen toegang tot de paddock en alle tribunes en u kunt uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorspullen.
De Ducati Superbike kaart is geldig vanaf vrijdag 22 april tot en met zondag 22 april 2018 en biedt u de volgende voordelen:

  • Toegang tot alle tribunes, waaronder de hoofdtribune en de Geert Timmer tribune
  • Uitzicht op grote videowalls waardoor u niets van de races hoeft te missen
  • Toegang tot de paddock van de Superbike teams
  • Exclusieve Ducati parking op de paddock. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati motoren*
  • Toegang tot het Ducati terras, met de gehele dag gratis koffie*
  • Een auto parkeerkaart voor de VIP parking, mocht u niet met uw Ducati komen
  • Handtekeningsessie met de Ducati coureurs op de Ducati parking op zondag
  • Een bewaakte garderobe voor al uw motorspullen*
  • Ducati keycord voor uw weekendpas

*Beschikbaar op de zaterdag en zondag

Net als vorig jaar zijn de kaarten aantrekkelijk geprijsd, zodat iedereen het Superbike Assen in Ducati sfeer kan meemaken. Voor € 80 per persoon ontvangt u een Ducati Superbike kaart waarmee u 3 dagen lang kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen voor dit ticket € 70. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Geniet samen met alle andere motorsportliefhebbers van dit unieke evenement.

Voor het bestellen van de tickets kunt u de volgende stappen volgen: Klik op de PDF bijlage om deze te openen of te downloaden, zodat u het kunt invullen. Stuur dan het ingevulde formulier per email naar info@ducati.nl. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via hetzelfde email adres.

Wij hopen u te zien in Assen voor een fantastisch raceweekend!

 

Gegevens

Begin:
20 april 2018
Einde:
22 april 2018
Evenement Categorie:
Website:
http://www.worldsbk.com/

Locatie

TT circuit van Assen
De Haar 9
Assen,
+ Google Maps