Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DCN Fulmini Westerwald Offensief 2019

11 juli 2019 / 14 juli 2019

INSCHRIJVEN

Na een geslaagd Ardennen Offensief in 2018 verhuizen we aankomend motorseizoen naar onze Oosterburen voor weer een knallend 3-daags Offensief. We verblijven dit jaar in een gezellig motorhotel met Nederlandse eigenaren dat centraal gelegen is tussen Sauerland en de Eifel, een prima uitvalsbasis dus!

We starten het weekend op donderdag 11 juli en keren huiswaarts op zondag 14 juli. De planning voor het weekend is volledig zelf in te vullen. De organisatoren zullen enkele tips geven voor leuke routes en zullen helpen bij het vormen van geschikte groepen om mee te toeren. Veiligheid en plezier staan hierbij voorop!

Ben je een jonge Ducatist, wil jij een weekend vol motoren, prachtige wegen en gezellige jongeren, houdt dan de DCN website en onze facebook pagina in de gaten! Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Wij organiseren deze toer vrijwillig en dragen geen verantwoordelijkheid, waarbij wij de organisatoren, ook gewoon deelnemer zijn. Iedereen gaat op eigen verantwoording en risico mee en dient zichzelf en motorisch zo goed mogelijk voor te bereiden. Ducati Club Nederland alsmede de organisatoren zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens de toer.

De kosten voor deze toer zijn € 179,- p.p. en er is plek voor 26 personen. De kamer indeling wordt door de organisatie verder bepaald en er wordt geen onderscheid in type kamer gemaakt bij de inschrijving. Je mag bij inschrijving een voorkeur opgeven met wie je de kamer wil delen.

Tot dan!

dcnfulmini@ducaticlub.nl

Gegevens

Begin:
11 juli 2019
Einde:
14 juli 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.ducaticlub.nl/dcn-fulmini/

Organisator

Fulmini