Laden Evenementen

« Alle evenementen

Voorjaarstoer 2020

20 mei / 24 mei

VOORJAARSTOER 2020

20 – 24 mei

Het Zwarte Woud is de komende editie onze eindbestemming. Een dichtbebost gebied en middelgebergte in het zuidwesten van Duitsland. Het hotel Enz Residenz te Enzklösterle zal de uitvalsbasis worden voor deze meerdaagse toertocht. De locatie is al meerdere dagen succesvol bezocht tijdens de Midzomertoer 2015. Ook als tussenstop voor andere DCN-reizen wordt het hotel regelmatig geboekt. De mooie omgeving met fraaie bochtenrijke wegen krijg je op de koop toe. De mogelijkheid om dit motorseizoen hier te gast te mogen zijn bieden we jullie graag aan.

Er is voor 44 deelnemers een slaapplaats in het hotel. Gereserveerd zijn zes eenpersoons-, zestien tweepersoons- en twee driepersoonskamers. De kosten zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, iedere avond een andere culinaire beleving bij het avondeten en deze editie een echte grill-avond. De kosten op basis van een tweepersoons- of driepersoonskamer zullen € 265,- bedragen per persoon. Voor een eenpersoonskamer zijn de kosten € 300,-. Deze prijzen gelden alleen voor leden van de Ducati Club Nederland. Ben je nog geen lid van de club, dan wordt je verplicht een lidmaatschap voor een jaar af te sluiten. Voor het parkeren van de motoren is het gehele voorterrein beschikbaar. Voor de reizigers die met auto + aanhanger inclusief motor(en) komen is ook voldoende ruimte aanwezig.

Hebben we je belangstelling gewekt en wil je graag inschrijven voor deze vijfdaagse motortoertocht? Stuur een e-mailbericht naar voorjaarstoer@ducaticlub.nl als je mee wilt. Je krijgt dan alle bescheiden om je in te schrijven toegestuurd. Gezien de bekende en geliefde locatie delen jullie ons enthousiasme hopelijk ook. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol. Vanaf 7 februari is de reis te boeken. Je hebt de tijd tot en met 20 maart om je aan te melden, daarna sluit de inschrijving.

Inschrijven kan vanaf nu door een bericht te sturen naar voorjaarstoer@ducaticlub.nl

We sturen het inschrijfformulier dan graag naar je toe.

Dus….….“Op naar het Zwarte Woud”

Team Voorjaarstoer, Cees en Patrick

Gegevens

Begin:
20 mei
Einde:
24 mei
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCN