Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sauerland Voorjaarstoer

9 mei 2018 / 13 mei 2018

Deze traditionele Voorjaarstoer gaat dit jaar naar het Sauerland. Zodra de sneeuw is verdwenen en het strakke asfalt weer zichtbaar wordt kunnen wij en onze motoren er gaan genieten. We verblijven in het uitstekende Landshotel Albers in het plaatsje Schmallenberg – Bödefeld, zeer bekend met het ontvangen van motorrijders en beschikt over overdekte en afgeschermde parkeerplaatsen, een goede bar, zwembad en een gezellig terras. Vanwege het toeristische karakter is vertier voor de aanhang altijd dichtbij.

Op het programma staan drie zeer gevarieerde routes  met een daglengte van ongeveer 350 km wat door het hoge GT-achtige landschap erg goed te doen is. Een Rag-rondje is traditioneel ook weer samengesteld als extraatje. Alle routes gaan over de mooiste lokale wegen, lokale Ducati dealers, kastelen, bierbrouwerijen, museums, uitkijkpunten enz. Een aanrijroute is ook gemaakt om in gezellige groepjes, vertrekkende vanuit Mook strategisch gelegen aan de A73 & Duitse grens, richting ons hotel te rijden. De terugreis voorziet in het laatste stuurwerk voordat het ons trakteert op de industrie van het Ruhr gebied om via Venlo ons land binnen te vallen.

Traditioneel wordt de Voorjaarstoer bezocht door een trouwe kern, echter nieuwkomers zijn van harte welkom. De prijzen zijn inclusief gezamenlijk ontbijt en diner, en ook dit jaar hebben we een mooi aandenken voor de alle deelnemers.

We zien jullie aanmeldingen gaarne tegemoet. Schroom niet om contact op te nemen indien er vragen zijn: dhuijber@gmail.com of gert.selten@kpnmail.nl.

Met Vriendelijke Groet

Dennis en Gert.

Gegevens

Begin:
9 mei 2018
Einde:
13 mei 2018
Evenement Categorie:

Organisator

DCN

Locatie

Sauerland
Graf-Gottfried-Straße 2
Schmallenberg-Bödefeld, 57392 Duitsland
+ Google Maps