Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje Regio

18 april - 09:00 / 17:30

Dit evenement is onder voorbehoud.

Als eerste in het nieuwe seizoen organiseert DCN voor alle leden een Rondje Regio. Op die dag staan onze Regio cafe’s in het zonnetje.

Na de motorbeurs in Utrecht is Rondje Regio de seizoensopener waar ook echt gereden moet worden. Na Rondje Regio is het clubseizoen weer echt van start.

Hoe werkt het ook al weer!?

Met rondje regio zijn alle regio cafés geopend. Je start bij een willekeurig regio café, hier krijg je een stempelkaart met de eerste stempel, vul je het vrijwaringsformulier in en geef je door in welk regio café je wilt gaan lunchen. Vervolgens rij je door naar een 2e, 3e en misschien zelfs een 4e regio café. Bij elk café krijg je een consumptie en een stempel. Bij het 3e regio café krijg je namens de club een lunch aangeboden. Een warme of koude hap die je de energie geeft om nog een regio café te bezoeken, of voor de rit terug naar huis.

Ben je nog geen lid? Geen probleem, je kunt bij elk regio café lid worden. Je krijgt dan ook meteen een stempelkaart met de eerste stempel. Ben je wel al lid, vergeet dan vooral je clubpas niet!

Alle regio cafes zijn open van 9.00 uur tot 17.30 uur.
Kijk hier voor de regio cafés

Met vriendelijke groet,

Petra Poppeliers
Evenementen Commissie

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
09:00 / 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCN