Laden Evenementen

« Alle evenementen

Paso meeting Ducati Zaltbommel

19 september - 10:00 / 17:00

In Strada 1 van dit jaar heeft al een aankondiging gestaan of er interesse was voor een Meet en Greet van de Paso modellen. Die animo is er zeker en daar is het volgende uit voort gekomen.

 Op zaterdag 19 september wordt er bij Ducati Zaltbommel een Paso meeting gehouden. Uiteraard is daar iedereen van harte welkom maar in het bijzonder de berijders en liefhebbers van de verschillende Paso modellen. Clublid Hans Pankow organiseert deze meeting in samenwerking met Ronald van Vliet van Ducati Zaltbommel. Het gaat een gezellige Meet en Greet worden met, als het lekker weer is, een toerritje door de Bommelerwaard en een BBQ als afsluiting van het evenement. Omdat we graag van tevoren weten hoeveel personen er ongeveer komen stellen we het op prijs dat je je even aanmeldt bij Hans Pankow op mailadres: h.pankow@home.nl

 Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. Misschien overbodig om te vertellen maar als er op dat moment nog specifieke COVID-19 regels zijn, zullen wij op aanwijzingen van het personeel ons daaraan moeten conformeren.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 / 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Ducati Zaltbommel
Schimminck 6
Zaltbommel, Nederland
+ Google Maps