Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paso-meeting 2020, Zaltbommel 19 september

19 september 2020 - 10:00 / 17:00

Zoals ik in de Strada 1 en 4 al schreef had ik het plan had een Pasomeeting te organiseren bij voldoende belangstelling. Omdat die er is bij de Paso-liefhebber/rijder kan de meeting doorgaan. Bij deze kan ik jullie hiervoor uitnodigen.

Ook waren er reacties van de 750/900 sport bezitters, de modellen van voor 1991. Ook deze modellen zou ik dan bij deze ook graag uitnodigen. Deze modellen zijn in dezelfde jaren op de weg gekomen en hebben dan buiten het uiterlijk ook veel gelijkenis met de Paso. In overleg met Ronald van Vliet, van Ducati Store Zaltbommel hebben we een datum geprikt: zaterdag 19 september. De aanvang is vanaf 10:00 uur ‘s morgens.

Bij goed of redelijk weer wil ik een toertocht houden. Vertrek eventueel als het weer het dus toelaat, rond de middag. De rit zal +/-180 km zijn over wat wegen in het land van Maas & Waal en Brabant met een tussenstop in Prinsenbeek bij Motor ID van Wim Poppelaars. Wim was voorheen de chef-monteur bij Ducati Breda. Daar zal ook koffie klaarstaan. Vandaar gaan we terug naar Zaltbommel om wat na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. En elkaars motoren te bewonderen. Verder is natuurlijk elke Ducati-motorrijder uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Ik hoop op goed weer en een grote opkomst. We hebben dit jaar tenslotte al genoeg moeten missen.

Met vriendelijke groet van een Pasoïst in hart en nieren,
Hans Pankow.
(voor meer info mail: h.pankow@home.nl)

(Bron: Strada 5, 2020)

Gegevens

Datum:
19 september 2020
Tijd:
10:00 / 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Ducati Zaltbommel
Schimminck 6
Zaltbommel, Nederland
+ Google Maps