Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomertoer 2019

5 juli 2019 / 8 juli 2019

INSCHRIJVEN

5 t/ 8 juli

De midzomertoer van 2018 was een groot succes. Zie Strada nummer 5-2018.  De routes en de wegen in Luxemburg waren/zijn top en het hotel, de maaltijden, en de sfeer waren buitengewoon goed. De bella donna’s konden, terwijl wij ons te goed deden aan een biertje, rusten in een afgesloten garage. Conclusie er was en is weinig te wensen over en daarom is de Midzomertoer (MZT) 2019 opnieuw in Luxemburg.

  

De organisatie is dit jaar in handen van Hans Elferink en Bert Rijners. De laatste heeft de taak van Martin van de Linden over genomen, omdat Martin zijn activiteiten voor de toercommissie van de Ducati club helaas niet langer kon combineren met zijn drukke baan. In Bert hebben we een uitstekende vervanger gevonden.
Bert is al jaren lid van de Ducati club en actief geweest in de organisatie van de Ital dag in Beusichem. Hij rijdt op een Multistrada 1000DS en was deelnemer van de MZT in 2018.

De Midzomertoer in 2019 is gepland in het 1ste weekend van juli, namelijk van vrijdag 5 juli t/m  maandag 8 juli. Inderdaad opnieuw 4 dagen. Op vrijdag verzamelen we ons ergens in Nederland en na de kennismaking is er een leuke route vanaf de Nederlandse grens naar ons hotel in het pittoreske Esch sur Sûre in Luxemburg.  Voor de 2 dagen in Luxemburg zijn er een aantal mooie routes beschikbaar en evenals in 2018 zijn er opnieuw routes die van dit weekend een echte 5 landen rit maakt. (Nederland, België Duitsland, Luxemburg en Frankrijk). Ook al is het groothertogdom niet erg groot je kunt er met gemak fantastische routes uitzetten. Er zijn nieuwe gevarieerde routes uitgezet, maar ook de fantastische routes van 2018 worden ter beschikking gesteld zodat jullie de keuze hebben. Voor deze beide dagen bestaat tevens de mogelijkheid te kiezen tussen een route van ca 250 km, voor de levens genieters met voldoende tijd voor een gezellig terrasje en lunch, en een route van 350 + km voor de kilometervreters. Op de terugweg is er een interessante route die ons via de Eifel en/of de Ardennen naar Nederland, waar het wegennet helaas niet kan tippen aan de routes van de afgelopen dagen.

Het hotel La Sûre in Esch sur Sûre zal ons vrijdags ontvangen met een welkomst drankje ’s avonds avonden worden we 2x getrakteerd op een hoogstaand culinair 4 diner en 1x een 5 gangen diner. ’s Ochtend staat er uiteraard een uitgebreid ontbijt buffet op ons te wachten.

  

Hopelijk hebben we jullie met dit bericht warm kunnen maken voor dit heerlijk lange weekend waarbij genoten kan worden van gave stuur routes, goed wegdek, prachtig landschap, heerlijk eten en een goed bed. De officiële inschrijving gebeurt via het Ducati Club ledenportaal.

Als je vragen hebt dan kun je die doorgeven via mail aan ducelf00@live.nl  (let op: 2 nullen)
Prijzen zijn:
Voor de 1-persoonkamer € 395,00
Voor de 2-persoonskamer € 329,00
nb. Prijzen voor Ducaticlub leden. Het is mogelijk om met een lidmaatschap van een jaar à € 50,00 mee te gaan.

Voor het inschrijven op de 1- of 2 persoonskamer kun je inloggen op ons ledenportaal via deze link.

Met vriendelijke groeten van het MZT team;

Bert en Hans.

 

Gegevens

Begin:
5 juli 2019
Einde:
8 juli 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCN

Locatie

Hôtel de la Sûre
Rue du Pont 1
Esch-sur-Sûre, L-9650 Luxemburg
+ Google Maps
Website:
https://hotel-de-la-sure.lu