Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kroatiëtoer 2019

8 juni 2019 / 18 juni 2019

Nederland-Kroatië

INSCHRIJVING VOOR DEZE TOER IS INMIDDELS GESLOTEN!

Het zou zo een titel kunnen zijn van een voetbalwedstrijd, alleen is het dat niet! Het is de titel van Ducati Club Nederland die in 2019 naar Kroatië gaat rijden met enthousiaste liefhebbers van deze rijtoer.

8 Juni t/m 18 juni zullen er maximaal 15 mensen kunnen deelnemen aan deze reis.

Er zijn maar beperkte 1 persoons kamers.

8 juni – verzamelen we avonds (18:00 uur) in hotel & Rasthaus Seligweiler in de buurt van Ulm, dit hotel ligt rechtstreeks aan de snelweg A8 afslag 63 (Ulm-oost), hier is een grote parkeerplaats waar het mogelijk is om een auto met aanhanger te laten staan.

9 juni – vertrekken we in groepjes naar het Blue Mountain Hotel in Verditz Oostenrijk.

Dit hotel wordt gerund door een Nederlands stel die zelf gepassioneerd motorrijden en wij staan met hun in contact voor mooie routes van en naar dit hotel. De volgende dag zullen we verder rijden via mooie binnen wegen naar Kroatië. We verblijven in hotel Sol Aurora for Plava Laguna. Aan eten en drinken zal het hier niets ontbreken, het heeft een all inclusive formule.
Vanuit dit hotel zullen wij diverse routes uit zetten in dit prachtige land. Ons hotel bevindt zich op het grote schiereiland in het noordwesten van Kroatië, Istrië genaamd het is een van de populairste bestemmingen aan de Adriatische kust.


Het heeft honderden km kustlijn en ruim 1000 eilanden. Het heeft een fijn zeeklimaat en een aantal mooie droomplekken die we al rijdend gaan verkennen.

16 juni – zullen we de motoren weer moeten opzadelen met de koffers en herinneringen om weer lekker binnendoor terug te rijden naar hotel Blue Mountain

17 juni – gaan we na een goed ontbijt weer terug naar hotel & Rasthaus Seligweiler.

18 juni – zullen we weer vroeg uit de veren moeten om na het ontbijt onze navigatie in te stellen op “thuis” en deze te volgen tot de laatste woorden bestemming bereikt zal verschijnen.

INSCHRIJVING VOOR DEZE TOER IS INMIDDELS GESLOTEN!

De kosten voor deelname op basis van een 2-persoonskamer is € 636,-. De beperkte 1-persoonskamers gaan weg voor € 822,-.

Graag zien wij jullie allemaal 8 juni in Ulm om gezellig 10 dagen onze passie te delen.

Henk Gustin en Stephan van den Oord

Gegevens

Begin:
8 juni 2019
Einde:
18 juni 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCN

Locatie

Hotel Sol Aurora For Plava Laguna
Katoro 18
Umag, Istria 52470 Kroatië
+ Google Maps
Site:
https://www.plavalaguna.com/