Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klassieker & Youngtimertour

29 juni 2019 / 1 juli 2019

INSCHRIJVEN

Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is gaan we dit jaar weer met de Klassiek, Youngtimer & Techniek rijders van de Ducati Club naar het prachtige Luxemburg en wel op 29, 30 juni en 1 juli (za-zo-ma).

We vertrekken zaterdagochtend om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats Roevenpeel aan de A2 bij Nederweert.* De eerstvolgende afslag verlaten we de snelweg al om verder binnendoor, via Duitsland, naar Vianden te rijden waar we in het mooie hotel Belle-Vue logeren. Daar aangekomen rijden we de motoren de parkeergarage in die onder het hotel is en strijken we neer op het terras waar we ons kunnen laven aan de gastvrijheid van het team van hotel Belle-Vue.  

 De volgende dag ben je na een heerlijk ontbijt ongetwijfeld weer in topvorm en startklaar voor de toertocht. Deze is beschikbaar op papier en natuurlijk ook digitaal voor je navigatie waarmee je de keus hebt om de rit individueel of in groepsverband te rijden. Na de rit kunnen we, eventueel op het mooie terras, onze verhalen delen onder het genot van een hap en slok. 

 Maandag rijden we over prachtige binnenwegen weer richting Nederweert. Alleen de laatste 1,5e kilometer rijden we over de snelweg.

De kosten:

€170,00 p.p. als je bereid bent je kamer te delen. 

€200,00 p.p. als je een 1-persoonskamer wenst (hier geldt wel: indien beschikbaar!!).

Voor het inschrijven op de 1- of 2 persoonskamer kun je inloggen op ons ledenportaal via deze link.

Je krijgt hiervoor:

2 overnachtingen op basis van half pension.

begeleiding van een bezemauto waar je ook je bagage aan mee kunt geven.

Het hotel heeft ook wellness en zwembad. Zwemkleding vergeten? Niets aan de hand, je kunt dit ook huren!


*Je kunt eventueel ook met je motor op de aanhanger naar de Roevenpeel rijden en vanaf daar op de motor verder. Je auto kan daar blijven staan. Het weekend eindigt op maandag aan de overkant. Er is een verbinding via een tunnel waar je lopend doorheen kunt. Je auto omrijden kost maar een paar minuten tijd.

Jaap & Marlijna Schulz
Aalsmeerderweg 710
1435 ER Rijsenhout
0297-778655
2064schulz@gmail.com

Gegevens

Begin:
29 juni 2019
Einde:
1 juli 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCN

Locatie

Vianden
Vianden, Luxemburg + Google Maps