Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ital-dag

1 september - 10:00 / 17:00

Beusichem in Italiaanse sferen

Op zondag 1 september 2019 zal de Italdag voor de negende keer neerstrijken op recreatieterrein De Meent te Beusichem. Met een uniek Italiaans motormuseum, brede muzikale programmering, een expositie, diverse (kinder)activiteiten en een ruim aanbod van standhouders en importeurs is de Italdag hét Italiaanse motorfestival van Nederland. Het evenement en de activiteiten zijn gratis toegankelijk en duurt van 10:00-17:00 uur. Alle informatie, het programma en de plattegrond vind je op www.italdag.nl

De Italdag is een initiatief van Ducati Club Nederland, Aermacchi-Gilera Motorclub, Aprilia Riders Association, Benelli Club Nederland, Lambretta Club Nederland, Laverda Club Nederland, Moto Guzzi Club Nederland en Moto Morini Club Nederland. De initiatiefnemers werken nauw samen met de importeurs van Ducati (Ducati North Europe), Aprilia en Moto Guzzi (Piaggio Vespa), Benelli (Moteo) en MV Agusta (MotoMondo). Promotor is de officiële mediapartner van het evenement.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kaj Dijkhuizen van Ducati Club Nederland via italdag@ducaticlub.nl of door te bellen naar 06 46 69 76 66.

 

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
10:00 / 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
www.italdag.nl

Organisator

DCN

Locatie

Recreatiegebied “De Meent”
Klassenburgerstraat 5a
Beusichem, Gelderland 4112 NG Nederland
+ Google Maps