Laden Evenementen

« Alle evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Hoge Alpen Toer 2018

25 augustus 2018 / 2 september 2018

nu met motor transport mogelijkheden

Dit wordt weer een onvergetelijke toer. Deze toer gaat naar het noordelijke stuk van de  Frans/Italiaanse Alpen. De prachtige passen worden vaak gebruikt voor een doorkruising op weg naar het WDW waar iedereen zich vergaapt aan de schitterende wegen en omgeving. Dit stuk van de Alpen met zijn extreem hoge col-dichtheid gaan we dit jaar aan de ultieme DCN roadtest onderwerpen.

Voor degene die zelf met de motor naar de Alpen wil rijden hebben we een tussen-hotel, een echt motorhotel: Col de Bussang in het zuiden van de Vogezen. Dit hotel heeft geen eenpersoonskamers en derhalve zal iedereen in een tweepersoonskamer, wel met gescheiden bedden, vertoeven met Ducati maatje. De volgende ochtend, zondag 26 augustus, vertrekken we naar ons hotel Belvédère liggende halverwege de Kleine Sint Bernard pass. Iedere dag wordt dus begonnen en afgesloten met deze pass. Vanuit het balkon van je hotel kun je uitkijken over de vallei en bergen waar ‘s winters geskied wordt. We verblijven hier 6 nachten tot 1 september, wanneer onze 2-daagse terugreis via motorhotel Col de Bussang weer aanvangt.

Routes zijn uitgezet naar alle windstreken, we gaan richting de Franse Massif des Bauges & Parc National de la Vanoise & Parc National des Ecrins , de Italiaanse Gran Paradiso & Parc National del Gran Bosco del Salbetrand. Vele tot de verbeelding sprekende en uitdagende passen worden aangedaan zoals de Col de I’Lseran, Gaibrier, Madeleine, Croix de Fer, Aravis, Telegraphe, Roselend, Lautaret, Grand Saint Bernard, Glandon, Mont Cenis, San Carlo en een van onze persoonlijke favorieten de Montvernier. Natuurlijk zijn er mooie heen- en terugreis routes gemaakt.

We bieden ook de optie aan om je motor naar de Alpen te laten vervoeren. Je motor wordt op afspraak thuis opgehaald door een professioneel bedrijf en vakkundig naar de locatie gebracht. Zelf regel een heenreis om zondag 26 Augustus aan te komen op de locatie en je herenigen met je Ducati om 5 memorabele route in de alpen te rijden. Waarna je op 1 September je eigen terugreis verzorgt om huiswaarts te gaan. De motor wordt de laatste dag op locatie opgehaald en weer op afspraak bij jouw thuis netjes afgeleverd.

Deze voor ons nieuwe oplossing bieden we graag aan zodat jij uitgerust van de Alpen kunt genieten. We proberen iedereen op Lyon te laten vliegen waarbij de mogelijkheid ontstaat om je bij aankomst op vliegveld te herenigen met je motor en ze hier ook weer in te leveren voor het terugreis. Van het Vliegveld naar het hotel is het ongeveer 200km, waar we ook weer routes voor hebben klaarliggen.

De prijzen zijn per persoon:

 • eenpersoonskamer: € 663,–
 • eenpersoonskamer incl motorvervoer: € 1080,–
 • tweepersoonskamer: € 549,–
 • tweepersoonskamer incl motorvervoer: € 966,–

Extra’s:

 • We hebben maximaal 10 eenpersoonskamers.
 • We hebben maximaal 20 plaatsen
 • We hebben maximaal 12 plaatsen excl. motorvervoer
 • we hebben maximaal 8 plaatsen voor motorvervoer

Let op: bij de eenpersoonskamer excl. motorvervoer is de eerste en laatste nacht geen eenpersoonskamer leverbaar, hier zal een tweepersoonskamer met kamergenoot, maar wel met gescheiden bedden, geleverd worden.

Reisdata:

 • 25 augustus t/m 2 sepember (exlusief motorvervoer)
 • 26 augustus t/m 1 september (inclusief motorvervoer)

Wees er snel bij want we hebben maar gelimiteerde plaatsen. Mocht je vragen hebben omtrent deze toer, mail ons gerust: erikvandeboer@hotmail.com & dhuijber@gmail.com.

Genieten jullie alvast van de voorpret, dat doen wij ook, wij zijn nog even bezig met de allerlaatste details.

Met Vriendelijke Groet

Dennis & Erik

Op deze reis zijn de Algemene voorwaarden Reizen/toertochten Ducati Club Nederland van toepassing.
Deze kunt u hier downloaden.

Gegevens

Begin:
25 augustus 2018
Einde:
2 september 2018
Evenement Categorie:

Locatie

Hoge Alpen
Route du col du petit saint Bernard
Seez, 73700 Frankrijk

Organisator

DCN