Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dykeblast Niederrhein

9 augustus 2020

KY&T Dykeblast Niederrhein 9 augustus 2020

 

Ook in tijden van Corona-belemmeringen proberen we toch nog iets te organiseren, maar we moeten ons op deze dag aan de Duitse regelingen betreffende Corona houden. Tegenwoordig moet je overal waar je in Duitsland naar binnen wilt (winkel, tankstation, café, …) een mondkapje opzetten en een plekje in een restaurant moet vooraf geboekt worden.

 

Dus het zou kunnen dat we allemaal met een mondkapje onderweg zijn! Om er toch iets leuks van te maken, plan ik alleen voor een tour zonder horeca. Zo moet iedereen maar zijn boterhammetje en flesje melk in de rugzak meenemen mits ie niet twee uur zonder eten en drinken kan. Het start- en eindpunt is direct naast de afrit nr. 4 van de Autobahn A3: Restaurant Langenhorst, Bocholter Str. 2, D-46419 Isselburg, Deutschland en wij willen om 10:00 uur vertrekken.

 

Met het oog op de Corona-regelingen die op dat tijdstip in Duitsland geldig zijn moet ik om aanmelding vragen. Daarbij hoort ook je mobiele nummer om in contact te blijven via WhatsApp. Ik informeer dan via deze WhatsApp groep de deelnemers betreffende de actuele Corona regelingen. Deze WhatsApp groep wordt natuurlijk gewist als ze niet meer nodig is!

 

Aanmelden bij Karl: k.eller@gmx.net (vergeet niet je mobiele nummer te vermelden!)

 

Mocht het op die dag volgens de Duitse regeling zo zijn dat wij maar met een maximaal aantal deelnemers mogen rijden, dan moet ik helaas op volgorde van aanmelding selecteren. Hier is dan het Duitse spreekwoord van toepassing: Den Letzten beißen die Hunde!

 

Maar we blijven wel in contact als je dat wenst!

 

Karl Eller

Gegevens

Datum:
9 augustus 2020
Evenement Categorie:

Organisator

DCN

Locatie

Restaurant Langenhorst
Bocholter Str. 2
Isselburg, D-46419 Duitsland
+ Google Maps