Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ducati Club Race

24 mei 2019 / 26 mei 2019

Onze Club Race op TT Circuit Assen

De Internationale Ducati Club Race, een evenement om naar toe te gaan! Dit jaar op 24, 25 en 26 mei 2019 op het TT circuit van Assen. Ducati rijders (en andere motor liefhebbers) zijn in mei in Assen om met hun Ducati het TT circuit op te gaan. Iedereen is in Assen welkom, vaders, moeders, kinderen en grootouders!  Dus maak er een gezellige familie dag van met elkaar en loop langs de paddocks van de rijders. Neem een kijkje achter de schermen van de racerij.
Dit jaar is de 40e editie dus tijd voor een groot feest!

Wat doen we allemaal?

Dit jubileum wordt een weekend met een vol raceprogramma, waar ontmoeten en beleving voor jong en oud centraal staan. Kortom een weekend vol gezelligheid.
Het programma begint op vrijdag 24 mei met vrije trainingen voor de deelnemers.
Op zaterdag volgen de kwalificatie trainingen voor de races van zondag. Van s’ochtends vroeg tot in de late middag staan er wedstrijden geprogrammeerd in meerdere klassen.
Op zondag staan de hele dag races op het programma, in diverse klassen.
Naast alle actie op het circuit is er ook veel te zien en te beleven in de paddock voor de toeschouwers, er staan kraampjes, er worden demonstraties gegeven en je kunt gezellig een ijsje of biertje nemen in een van de vele eetkramen. Kortom, een Italiaanse familie dag op het TT-circuit van Assen die je niet mag missen.

Voor leden van Ducati Club Nederland is, op vertoon van je clubpas, de entree gratis!

Bekijk de recap’s van 2018 voor een indruk!

Gegevens

Begin:
24 mei 2019
Einde:
26 mei 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

DCR
Site:
https://ducaticlubrace.nl/

Locatie

TT circuit van Assen
De Haar 9
Assen,
+ Google Maps