Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DCN Fulmini Ardennen Offensief!

7 juni 2018 / 10 juni 2018

Al is het nog koud en guur buiten, de voorbereidingen voor het komende motorseizoen zijn alweer in volle gang. Na het eerste jaar naar een hostel geweest te zijn met de DCN Fulmini en vorig jaar naar een herberg wordt het dit jaar wat anders, namelijk een luxe hotel!

We gaan het weekend eerder beginnen dan voorgaande jaren, namelijk op donderdag 7 juni tot en met zondag 10 juni. Het hotel bevindt zich in een prachtig gebied en biedt ook zeker de mogelijkheid om even Luxemburg in te rijden!

De kosten bedragen €149,- per persoon, en daarvoor krijg je: 3 overnachtingen, 3 keer ontbijt en 2 keer avond eten. Bovendien slaap je in een luxe bed op een 4 persoonskamer en is er een beveiligde motorstalling aanwezig. Dit is een compleet verzorgd weekend met allemaal motorrijders met eenzelfde passie, gegarandeerd succes!

Het plan dit jaar is om bij het hotel samen te komen met iedereen, dus we verzamelen niet in Nederland vanuit de DCN Fulmini. Wel komt er natuurlijk een groepsapp van te voren voor alle deelnemers, en kan iedereen die daar behoefte aan heeft groepjes maken en/of een maatje zoeken voor de heenrit.

De organisatoren zullen ruim op tijd bij het hotel aanwezig zijn om iedereen op te vangen. We raden aan om op de heenreis, op donderdag, op eigen gelegenheid ergens te eten, deze maaltijd is namelijk voor eigen rekening.

Verder heeft het hotel een bar, waar we ’s avonds gezellig met z’n allen kunnen kletsen over natuurlijk motoren, maar ook genoeg andere stof om over te kletsen. (extra puntje; de bar zijn uiterlijke sluitingstijd is pas om 2 uur dus dat komt zeker goed!)

De planning voor het weekend is geheel zelf in te vullen, je bent helemaal vrij om je eigen routes te bepalen en om je eigen tempo te rijden. Er zullen zeker jongeren bij zijn die er hetzelfde in staan en waar je jezelf kunt aansluiten, maar daar kom je in de app of tijdens het weekend vanzelf achter.

Wil jij een weekend vol motoren, prachtige wegen en gezellige jongeren, meld je dan snel aan en schrijf je in via de DCN website!!! Aanmelden sluit in de eerste week van april en er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, schiet dus op!

Deze tour is bedoelt voor de ‘jongere Ducatisten’ onder de 30.

Wij organiseren deze toer vrijwillig en dragen geen verantwoordelijkheid, waarbij wij de organisatoren, ook gewoon deelnemer zijn. Iedereen gaat op eigen verantwoording en risico mee en dient zichzelf en motorisch zo goed mogelijk voor te bereiden. Ducati Club Nederland alsmede de organisatoren zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens de toer.

Extra informatie:

Hotel Eden Ardenne

www.eden-ardenne.be

Chaussée de France, 25

B-6840 Neufchâteau België

Tel. +32 61 28 82 28

 

Raymen Scholten
dcnfulmini@ducaticlub.nl

+31 6 52 18 99 30

Op deze reis zijn de Algemene voorwaarden Reizen/toertochten Ducati Club Nederland van toepassing.
Deze kunt u hier downloaden.

Gegevens

Begin:
7 juni 2018
Einde:
10 juni 2018
Evenement Categorie: