Ducati Club Races 2018

Aanstaand weekend is het weer zover! de 40ste editie van de Ducati Club Races op het TT circuit in Assen.

Hier kun je terecht voor het tijdschema https://ducaticlubrace.nl/tijdschema

Het tijdschema in pdf versie (downloadbaar) https://inschrijvenclubrace.nl/wp-content/uploads/2018/04/Tijdschema-2018-v1.0.pdf

Voor het allerlaatste nieuws ga je naar https://ducaticlubrace.nl/event- nieuws

Bestel hier je kaarten https://www.ducaticlub.nl/winkel/

Voor alle informatie omtrent de Ducati Club Races kun je terecht op de website https://ducaticlubrace.nl

 

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei is de Ducati Live Experience het kloppend hart op de paddock van de Ducati Club Race. Op het plein word je ondergedompeld in de Ducati-lifestyle, waar shops, dealers, clubs, expo, muziek, nieuwe Ducati-modellen en geweldige activiteiten samenkomen. Bekijk het exclusieve Corse Museum, geniet van een ritje in het 22 meter hoge reuzenrad, ervaar de official DCR paddock party en ontdek de lange DCN historie bij de expositie. Laat je inspireren en beleef gezamenlijk de fantastische Ducati wereld!

Corse Museum

Na het overweldigde succes van vorig jaar, komt er wederom een Ducati Museum naar de Ducati Live Experience.  Dit jaar staat deze geheel in het teken van exclusieve Corse motoren. Vergaap je aan diverse prachtige exemplaren, zoals de 998RS van Chili, de 996RS van Bayliss of de 888Corse van Fogarty. Stuk voor stuk het bekijken waard. Het Corse Museum wordt mede mogelijk gemaakt door Biggelaar Special Performance.

DCN hospitality en clubwinkel

De clubstand heeft dit jaar een heuse make-over gekregen. De traditionele hal heeft plaats gemaakt voor de grootste hospitality trailer van Jan van Geel Roadshows. In deze ware racetruck krijg je in de hoogwaardige hospitalityruimte zoals altijd een gratis bakje koffie aangeboden. DCN-clubleden krijgen tevens toegang tot het exclusieve VIP-terras op het dakterras van de truck.

Ook de clubwinkel zal met de geheel vernieuwde DCN Craft Design Collectie aanwezig zijn. De clubwinkel is opnieuw ontworpen, waarbij o.a. samen wordt gewerkt met het designmerk Craft. Bekend van de kwalitatieve onderkleding, maar ook fantastische casual kleding in de collectie heeft. Ook de vernieuwde opdruk zal positief in het oog vallen. Ontdek de nieuwe kledinglijn op de Ducati Clubrace!

DCN 40 jaar expositie

Ducati Club Nederland bestaat dit jaar 40 jaar en daarom vind je op de Ducati Live Experience een prachtige expositie met foto’s en teksten van de mooiste momenten uit de afgelopen 40 jaar. Van mooie historische zwart-wit beelden tot unieke momenten tijdens de Ducati Clubrace. Loop zeker even langs de 16 verlichte panelen.

DCN Fulmini

De jeugdcommissie van Ducati Club Nederland zal zoals altijd actief aanwezig zijn.  De interactieve stand zal wederom de perfecte uitvalsbasis zijn voor de jongere Ducati rijders. DCN Fulmini heeft dit jaar een geweldige ‘Scrambler raad & win actie’. De hoofdprijs is een elektrische junior Ducati t.w.v. ruim €400,00! Voor meer info klik hier.

Free safe parking

Zoals je gewend bent kan je ook dit jaar als bezoeker je Ducati veilig parkeren op de beveiligde parking. Je motorkleding kan je achterlaten bij de kleding- en helmengarderobe, zodat je zonder veel bagage optimaal van de races kan genieten.

Onderdelenmarkt

Op de onderdelenmarkt vind je verschillende aanbieders van nieuwe en gebruikte onderdelen. Er zijn genoeg koopjes te vinden, dus loop zeker even langs om verschillende koopjes te scoren.

Official Ducati shops
Ducati Zaltbommel | Moto Puro | Motortoer Amsterdam | Motoport Assen

Ducati Zaltbommel, Moto Puro, Motortoer Amsterdam en Motoport Assen zijn aanwezig met een grote kledingcollectie. Tevens krijg je hier alles te horen over het nieuwe Ducati Approved keurmerk. Ducati is het eerste motormerk wat garantie geeft op gebruikte motorfietsen! Dit unieke concept wordt gedragen door alle Ducati dealers en ze kunnen je er dan ook alles over vertellen. Scoor bij de dealershops de nieuwste official Ducati merchandise, gadgets en motorfietsen.

Podiumprogramma

Ontspan en geniet op het terras voor het podium, waar je wordt voorzien van een brede muzikale programmering. Verschillende bands zullen op zaterdag en zondag proberen boven het lawaaierige motorgeweld uit te komen. Zo zal Johnny & the Moonshots op zaterdagmiddag het plein in beroering brengen. In de avond zal de DJ Wietse Rosier wederom met diverse live-artiesten de traditionele ‘kwalificatie’ dag knallend afsluiten tijdens de Official DCR paddock party! Alle rijders en bezoekers worden uitgenodigd voor dit feestje van het jaar!
Zondagochtend zal The Civilized diverse akoestische optredens verzorgen, waarna The Reverend het over zal nemen. Stuk voor stuk fantastische bands die je niet snel zal vergeten!

Proefrijden

Ducati North Europe (DNE), de Ducati-importeur voor o.a. Nederland zal wederom met diverse nieuwe Ducati’s aanwezig zijn. Met de voorrijders kan je een toer rondom het TT-Circuit doen. Wil je proefrijden op één van de modellen die dit jaar nieuw op de markt zijn gepresenteerd, vergeet dan niet je rijbewijs en motorkleding mee te nemen.

Reuzenrad

Speciaal voor het 40-jarig DCN jubileum kan je voor slechts €2,- per persoon genieten van het Drentse landschap, krijg je een unieke kijk op het legendarische TT-Circuit en kan je op bijzondere wijze de diverse races volgen. Deze eyecatcher wordt mede mogelijk gemaakt door Ducati Club Nederland, Ducati, Ducati Zaltbommel, KNMV, MAG, Schepens Beton en Holland Rad.

Simone FM

Simone FM is dé commerciële radiozender van Noord en Oost Nederland. Op 26 en 27 mei zullen ze live vanaf de paddock de Ducati Clubrace verslaan en de radio-uitzendingen verzorgen. Naast de muzikale hits zullen diverse interviews gepresenteerd worden. Neem zeker een kijkje bij de Engelse dubbeldekker, die o.a. bekend is van de Motorbeurs Utrecht. In de week voorafgaand aan de clubrace verloot Simone FM 10 entreekaarten voor de clubrace. Stem dus af op Simone FM om deze kaarten te winnen!