DCN circuitdag op 10 augustus op het TT-circuit

Beste Ducati Club Racer!
De Ducati Club Race hebben we dit jaar moeten annuleren maar we willen tóch graag nog een keer gezamenlijk het circuit op. Hier hebben we last minute een zeer mooie gelegenheid voor weten te creëren: de DCN-circuitdag op 10 augustus op het TT-circuit!

We sluiten aan bij een bestaande circuitdag op het TT-circuit van onze bekende partner ART-motor. ART heeft de organisatie in handen maar wij zijn natuurlijk prominent aanwezig op de paddock voor vragen, gezelligheid, tips&tricks en het clubgevoel.

Afhankelijk van je rondetijd wordt je in één van de groepen ingedeeld (in deze groepen rijden ook deelnemers van ART-motor). We rijden vijf sessies.

We zorgen voor éxtra gezelligheid door de avond voorafgaand aan deze trackday een DCN-bbq te organiseren. Wij zorgen voor de BBQ en voor de tafels, jullie voor de gezelligheid. Wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand tot elkaar natuurlijk!!

Praktisch, inschrijving, kosten, korting
Omdat er in principe geen begeleiding is, is deze dag minder geschikt voor degenen die nog niet eerder een circuitdag hebben gedaan.

Inschrijven doe je via de website van ART op www.artmotor.nl. De trackday kost €199 als je nog in juli inschrijft. We hebben voor DCN-leden 10 euro korting weten te bedingen waardoor je slechts €189 betaalt. Deze krijg je door in het kortingsveld CLUBRACE in te vullen. De inschrijving gaat dus buiten ons om maar stuur ons svp wel even berichtje als je je hebt ingeschreven (naam, motor, groep). We vinden het fijn om te weten met wie en met hoeveel we aanwezig zijn.

Wil je meedoen aan de bbq? Stuur ons hiervoor een email, dan sturen we je alle informatie. De bbq kost 17,00 pp. Wij regelen de rest. clubrace@ducaticlub.nl

Wil je meer informatie over het circuitrijden, wil je weten of het voor jou geschikt is, of heb je andere vragen, stuur ons een mail en je krijgt antwoord!

Tot op het TT-circuit

Namens de Club Race Commissie

Jeroen Ouwerkerk clubrace@ducaticlub.nl

Let op: Deze trackday is een zogenaamde type 3-dag. Tijdens deze dag gelden strengere geluidseisen dan tijdens de clubrace. Een standaard uitlaat of db-killer is verplicht. Maak je teveel geluid, dan leidt dit tot uitsluiting van deelname!!!