WDW wedstrijd

Bericht van Ducati zelf:


WDW Contest 2016

Sinds bijna twee jaar hebben we gewacht op de grootste Ducati evenement, de World Ducati Week 2016.

Ook dit jaar willen wij u te betrekken bij om de beste WDW ooit organiseren! In het bijzonder hebben we twee initiatieven waarin je de hoofdpersoon zal zijn.

WDW MEMORIES door DOC:

Wij nodigen je graag uit uw inhoud (zoals afbeeldingen, video’s en teksten) met betrekking tot uw beste momenten van de vorige  WDW’s met ons te delen en ons te laten zien hoe jij je voorbereid voor de volgende editie, om zo de wereld te laten zien hoe uniek de World Ducati Week is.

Voor dit doel zullen wij op 11 april een speciale pagina met de naam “WDW Memories” op onze sociale kanalen openen, waarbij jouw bijdrage erg belangrijk is.

Op Facebook hebben we een toegewijde groep met betrekking tot dit initiatief, waar je deel aan kunt nemen. Deel je de inhoud, met gebruik maken van de hashtags #worldducatiweek en #ourwdw. Wij informeren je dat alleen de gebruikers in de groep zijn geregistreerd, hun foto’s en bijzondere momenten kunnen delen, maar iedereen kon de inhoud te zien.

Zelfs op Twitter en Instagram kun je met gebruik van de hashtags #worldducatiweek en #ourwdw jouw bijdrage delen. Om het bereik te vergroten kun je gebruiken maken van de tag @ducatimotor.

Elke vrijdag maken we een keuze uit alle berichten, om deze te delen, retweeten of publiceren  op een van de officiële Ducati accounts.

Dit initiatief zal op vrijdag 10 gesloten juni 2016 afgesloten worden, waarbij gekeken wordt welke DOC meer geplaatst heeft dan anderen.  . De keuze is gebaseerd op kwalitatieve en kwantitatieve beoordelingen. Degene met de meest boeiende content zal beloond worden volgens de bekende Ducati en WDW maatstaven.

Alle leden van de geselecteerde DOC krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de exclusieve meet&greet met officiële Ducati rijers tijdens de WDW 2016.

 

 

WDWTemp_Standard-01_634x357_634x357