Rondje Vallende Bladeren

 

Rondje Vallende Bladeren eenmalig naar Assen

Ducati Club Nederland staat voor leuke evenementen voor de Ducati rijder/ster. We zijn constant op zoek naar nieuwe, leuke evenementen om te organiseren of om met een club evenement te combineren. Deze evenementen vinden altijd plaats door heel het land om zo voor ieder wat wils te bieden en dat niet altijd dezelfde mensen ver hoeven te rijden.

In 2014 hebben we het met Rondje Vallende Bladeren voor elkaar gekregen om onze leden kosteloos toegang tot Auto Moto ‘d Italia in Rosmalen te geven.

Dit jaar zijn we in contact gekomen met de organisatie van dé afsluiter van het raceseizoen, the Battle of the Nations. Gezamenlijk willen we onze leden de mogelijkheid te bieden om op vertoon van de clubpas gratis de activiteiten op en om het TT circuit op Assen te aanschouwen.  Natuurlijk ontbreekt het traditionele kopje soep en de broodjes niet! Vanuit de verschillende regiocafés rijden we richting Assen om hier het motorseizoen gezellig af te sluiten.  

Vertrek vanuit Weert

Vanuit Weert vertrekken we op zaterdag en willen we kijken of we een bed & breakfast kunnen boeken. Deze overnachting is op eigen kosten. Zondagochtend sluiten we dan aan bij het regio café in Norg en rijden we samen met hun, na een toertocht van ongeveer 80 kilometer, naar het TT circuit. Mocht je mee willen rijden op zaterdag vanuit Weert neem dan contact op met Roel en Petra via het e-mailadres evenementen@ducaticlub.nl.

 

Vertrek vanuit Norg

Vanuit het Norg is het natuurlijk maar een klein stukje naar het TT circuit, daarom wordt er vanuit Norg via een mooie omweg van ongeveer 80 kilometer naar het circuit gereden. Mocht je dus de mooie omgeving rondom Assen eens willen verkennen, sluit dan aan in Norg.

 

Vertrektijden

Hieronder vind je een overzicht van de vertrektijden vanuit de verschillende regio cafés:

 

Café Koffie Vertrek  
Norg 9.30 10.00  
Heienoord 9.00 9.30  
Beusichem 9.00 9.30  
Berkel-Enschot 9.00 9.30  
Heino 10.30 11.00  
De Rijp 9.00 9.30  
Weert 10.00 10.30 LET OP! Vertrek op zaterdag

 

Nog belangrijk

Om kosteloos het circuit op te komen is het belangrijk dat je je clubpas meeneemt. Zonder clubpas kom je het TT circuit niet kosteloos op. De mensen in het welkomst centrum hebben geen ledenlijsten om te controleren of je wel of geen lid bent.

 

Meer informatie over het programma en de activiteiten van Battle of the Nations vind je op www.ttcircuit.nl/events/botn.