Rondje Regio 2017

DE SEIZOENSOPENER!!

Als eerste in het nieuwe seizoen organiseert DCN voor alle leden een Rondje Regio. Op die dag staan onze Regio cafe’s in het zonnetje. 

Rondje Regio, 22de editie, 9 april 2017

Rondje Regio

Rondje Regio

Het motorseizoen is weer van start! We hebben de motorbeurs in Utrecht gehad en hopelijk hebben de meeste van jullie alweer de nodige kilometers gemaakt. Mocht je nog niet gereden hebben dan is zondag 9 april dé dag om de eerste kilometers te gaan maken tijdens de seizoen opener Rondje Regio.

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind en stappen we allemaal massaal op onze Ducati om de verschillende regio cafés te bezoeken. Er zijn dit jaar een aantal wijzigingen waar ik jullie in dit artikel van op de hoogte wil brengen.

Hoe werkt het ook al weer!?

Met rondje regio zijn alle regio cafés geopend. Je start bij een willekeurig regio café, hier krijg je een stempelkaart met de eerste stempel, vul je het vrijwaringsformulier in en geef je door in welk regio café je wilt gaan lunchen. Vervolgens rij je door naar een 2e,3e en misschien zelfs een 4e regio café. Bij elk café krijg je een consumptie en een stempel.

Hier kun je starten of eten!

Hier kun je starten of eten!

Bij het 3e regio café krijg je namens de club een lunch aangeboden. Een warme of koude hap die je de energie geeft om nog een regio café te bezoeken, of voor de rit terug naar huis.

Ben je nog geen lid, geen probleem, je kunt bij elk regio café lid worden. Je krijgt dan ook meteen een stempelkaart met de eerste stempel. Ben je wel al lid, vergeet dan vooral je clubpas niet!

Alle regio cafes zijn open van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Dit jaar is ook het Rondje Regio aandenken terug van weggeweest! Een goede reden om mee te rijden dus!

Onze regio cafés zijn klaar voor héél véél mooie Ducati’s.
Kijk hier voor de regio cafés.

Met vriendelijke groet,

Petra Poppeliers
Evenementen Commissie