Pyreneeën toer

Una actualización de los Pyreneeën Toer

In de afgelopen weken hebben we niet stilgezeten met de voorbereidingen omtrent de Pyreneeën toer. Het hotel in centrum van Andorra, in La Massana op 1290 meter hoogte om precies te zijn, is besproken. We hebben de Nederlandse uitbaters nog even gesproken op de MotorBeurs en ze kijken uit naar onze komst. Ook hebben ze al toerrit tips gegeven die erg gave ritten voorspelen.

Op de heen- en terugreis hebben we een schitterend en pittoresk hotel in Le Creusot, mooi verstopt in de schaduw van het regional Du Morvan parc. Op de heenreis kunnen we ons zaterdagavond 2 September rustig terugtrekken op het heerlijke terras na een ferme rit vanuit Nederland om de volgende ochtend weer opgeladen door te gaan richting Andorra. Op de terugreis, zaterdag 9 September, verblijven we hier nogmaals een heerlijke nazomerse avond om uitgerust zondags huiswaarts te gaan.

Voor de heen- & terugreis zullen we ook zorgen voor twee verschillende routes. Eentje die alleen binnendoor gaat en eentje die af en toe ook een stuk snelweg meepikt om lekker op te schieten. De routes in de Pyreneeën zelf omvatten Andorra, Frankrijk en Spanje en beginnen kronkelige vormen te krijgen. Op deze lokale wegen is het eigenlijk onmogelijk om geen stuurwegen te kiezen.  Alle wegen zijn krom en bochtig, maar we zoeken de mooiste op met behulp van lokale inzichten. Uiteraard mag iedereen natuurlijk zelf besluiten of hij gebruikte maakt van de routes.


Vamos calentando motores chicos!


Dennis & Erik

Toercommissie DCN