typorama

 

Onze Club Race op TT Circuit Assen

De Internationale Ducati Club Race, een evenement om naar toe te gaan! Dit jaar op 26, 27 en 28 mei 2017 op het TT circuit van Assen. Ducati rijders (en andere motor liefhebbers) zijn in mei in Assen om met hun Ducati het TT circuit op te gaan. Iedereen is in Assen welkom, vaders, moeders, kinderen en grootouders!  Dus maak er een gezellige familie dag van met elkaar en loop langs de paddocks van de rijders. Neem een kijkje achter de schermen van de racerij.

Beroemde race helden, waaronder Troy Bayliss, Loris capirossi, James Toseland en Carl Fogarty kun je zomaar tegen komen.

Wat doen we allemaal?

Het programma begint op vrijdag 26 mei met vrije trainingen voor de deelnemers.
Op zaterdag volgen de kwalificatie trainingen voor de races van zondag. Van s’ochtends vroeg tot in de late middag staan er wedstrijden geprogrammeerd in meerdere klassen.
Op zondag staan de hele dag races op het programma, in diverse klassen.
Naast alle actie op het circuit is er ook veel te zien en te beleven in de paddock voor de toeschouwers, er staan kraampjes, er worden demonstraties gegeven en je kunt gezellig een ijsje of biertje nemen in een van de vele eetkramen. Kortom, een Italiaanse familie dag op het TT-circuit van Assen die je niet mag missen.

Lees hier alles over de Ducati Club Race!


DCN kinder- dames- en herenkleding met 50% korting.

ducati-webshopDe DCN Kledinglijn wordt dit najaar “Ververst” en daarom bieden we je nu alle DCN kinder- dames- en herenkleding aan met 50% korting.

Bestel je uiterlijk 22 mei a.s. via internet dan profiteer je nog meer, je ontvangt dan ook nog eens een gratis kadobon t.w.v. € 5.00 tot € 10.00, vrij te besteden aan artikelen die tijdens de clubrace verkocht worden in onze verkoopstand. (Geen geld terug op kadobonnen)

Bestelbedrag aan DCN kleding (Exclusief Verzendkosten):

€ 50.00 – € 100.00 : Gratis kadobon
t.w.v. € 5.00
Meer dan € 100.00 : Gratis kadobon
t.w.v. € 10.00

Wat nog aan kleding over is nemen we mee naar Assen, maar de gratis kadobonnen actie geldt daar niet en OP=OP !


Nationale Toertocht 2.0

Afgelopen oktober hadden wij de eer om de Nationale Toertocht uit te zetten. Een mooie route werd gemaakt en we hebben keihard geduimd voor mooi weer. Helaas lieten de weergoden ons in de steek waardoor het koud, nat en guur was. Een aantal die hards hebben de route gereden en waren erg enthousiast over de route die door het Limburgse land kronkelt.

Graag willen we iedereen die ook nog graag deze route wil rijden de mogelijkheid geven om tijdens aankomende regiomiddag op 7 mei  aanstaande te starten vanuit het regiocafé in Weert en te genieten van de kronkelende wegen door Limburg.

Vanaf 10 uur zijn wij aanwezig om de route te uploaden in je navigatiesysteem en je te voorzien van een gezellig praatje bij een bakje koffie. Wil je vooraf zelf de route al in de navigatiesysteem zetten, stuur dan een e-mail naar evenementen@ducaticlub.nl


DCR en Roparun

Zoals al meerdere malen aangekondigd en tijdens de ALV toegelicht zullen er een aantal activiteiten plaats vinden tijdens de Ducati Club Races in het kader van steun aan de Ropa Run.

Naast de sponsorloop en de koekjes actie zijn er nog een viertal activiteiten in het kader van de Ropa Run.

Zo kun je een Wheelie Simulator en een Dyno test bank vinden op het Ducati Live Experience plein.

Heb je altijd al een Wheelie willen maken maar toch een beetje bang dat het mis gaat op de openbare weg. Dan is nu je kans om dat geheel gecontroleerd te doen. Ik zou zeggen pak deze kans.

 

Lees meer


DCN steunt Roparun Team 25 in 2017

In Strada 1 hebben jullie al kunnen lezen wat Roparun precies is en aan welke estafetteloop Team 25 tijdens het Pinksterweekend 2017 meedoet om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Voorafgaand aan deze estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Hamburg naar Rotterdam, moet Team 25 extra inspanningen leveren om het sponsorbedrag dat uiteindelijk wordt overgemaakt naar de Stichting Roparun Palliatieve Zorg,  zo groot mogelijk te maken.

Op zaterdagavond 27 mei zal, tijdens het Ducati Club Race-weekend, weer een sponsorrun worden georganiseerd. Degenen die hier al eens wandelend, hardlopend, fietsend of skeelerend aan hebben deelgenomen, weten dat dit altijd een gezellig en sportief evenement is.

Elke deelnemer aan deze run kan zich laat sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Zij kunnen een virtueel “keitje” kopen door een bedrag van € 5,00 over te maken op de bankrekening van DCN NL30 ABNA 0622463861 onder vermelding van keitje sponsorrun en de naam van de deelnemer. En natuurlijk mogen er ook meer keitjes worden gekocht. Graag zelfs, want hoe meer keitjes er verkocht worden, hoe groter het sponsorbedrag voor het goede doel is. DUS GEEF JE OP!

Mail naar Sponsorrun@ducaticlub.nl voor deelname aan de run op zaterdagavond.


28 – 30 april 2017 Ducati Superbike kaarten

Na het succes tijdens het laatste raceweekend, waarin Chaz Davies tijdens de 2e race op Aragón, de eerste overwinning van dit seizoen wist binnen te halen, is de volgende wedstrijd van het World Superbike Kampioenschap op ons eigen, Nederlandse TT Circuit Assen.

Kom het officiële Ducati fabrieksteam aanmoedigen. De rijders van het 2017 Aruba.it Racing – Ducati Superbike team Chaz Davies en Marco Melandri zullen de strijd aangaan voor een nieuwe overwinning tijdens de 4e ronde van het WK Superbike. Het WK Superbike in Assen is hét evenement voor motorsportliefhebbers en staat garant voor een weekend vol spanning, spektakel en gezelligheid in Ducati sfeer.

Ducati biedt Superbike kaarten aan waarmee u drie dagen toegang heeft tot de paddock en alle tribunes. Ducati eigenaren kunnen hun motor parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock en gebruik maken van de garderobe voor al hun motorspullen.

Ga naar Ducati.nl voor meer informatie en bestel nu uw kaarten voor een fantastisch raceweekend!

 


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Pfalztoer!

Kijk voor meer info op Pfalztoer of boek gelijk in onze webshop

 


DCN Fulmini

7 DCN regiocafe’s, 764,7 km samengevat in iets meer dan één minuut


Zondag 2 juli BBQ Beach Party

Het is een warme zomeravond en je staat met je blote voeten in het zand. Er hangt een gezellige en uitgelaten sfeer. In je ene hand heb je een lekkere cocktail en in je andere hand een satetje. Je lacht nog een keer hard om de verhalen van je vrienden terwijl anderen uit hun dak gaan op de muziek van de DJ. Dit jaar hebben we een nieuw evenement op de agenda gezet. Een feestje voor alle leden van DCN. Als jullie zorgen voor de gezelligheid, dan regelen wij de DJ en de BBQ!

Dit is inclusief:

 • Toerrit vanaf regiocafé
 • welkomstdrankje
 • 3 drankjes
 • geheel verzorgde barbecue incl. borrelhapjes en nagerecht
 • DJ die het geheel compleet maakt

Elke deelnemer dient apart een ticket te bestellen.

Deze ontvang je per mail. Print deze uit en neem hem mee als entreebewijs.

Zonder ticket heb je geen toegang !

Bestel hier je ticket!


Unieke samenwerking in de wegracesport.

Al sinds 1979 organiseert de Ducati Club Nederland jaarlijks de Internationale Ducati Club Races. Dit jaar zal het TT Circuit van 26 tot en met 28 mei rood gekleurd zijn dankzij de inzet van de grootste Ducati club ter wereld.

Uniek dit jaar is de samenwerking tussen de Ducati Club Nederland, de KNMV en de OW Cup organisatie.

Tijdens het weekend worden twee races onder de vlag van de KNMV verreden: het NK Classics en de FIM Europe Supermono Cup. De overige races worden allen onder de vlag van de OW Cup organisatie verreden.

Hiermee ontstaat een unieke samenwerking tussen de drie genoemde organisaties.

Camiel van Berkesteijn, Sporttechnisch Manager van de KNMV: “We zijn blij met de hernieuwde samenwerking tussen KNMV en de Ducati Club Race omdat hiermee een grote wens van Classics en Supermono coureurs in vervulling gaat. Zij kunnen nu tijdens de Ducati Club Race strijden om punten voor hun kampioenschap.”

Hennie Lentink, eigenaar van CRT bv en OW Cup: “Ducati Club Nederland en de OW Cup organiseren afgelopen jaren samen de Ducati Club Races op het TT circuit Assen waarbij de passie van en voor de motorsport centraal staat. Iedere Ducatist binnen Europa is bekend met de unieke sfeer en de sportiviteit welke de Ducati Club Races eigen is. De Classics en de Supermono rijders kunnen in 2017 hiervan nu ook deel uit maken en genieten van prachtige motorsport.”

Fré van Hooren, voorzitter Ducati Club Race organisatie: “Ook wij zijn blij met deze samenwerking tussen de OW Cup organisatie, de KNMV en de Ducati Club Nederland. Voor ons was het belangrijk om de wens van de NK Classics te honoreren. Zij zijn al vele jaren een vaste raceklasse tijdens de Ducati Club Race en wilden met internationale rijders graag hun startveld vergroten. Hiervoor was een FIM vermelding noodzakelijk. Met deze FIM vermelding was ook de weg vrij voor de FIM Europe Supermono Cup. Een raceklasse die in het verleden ook al op het programma van de Ducati Club Races stond. Al met al zijn er alleen maar winnaars met deze hernieuwde samenwerking.”

De Ducati Club Race kent jaarlijks een ander thema. In 2017 zal het thema de Ducati Superbikes zijn. Van elk World Superbike Championship jaar waarin het fabrieksteam heeft deelgenomen probeert de Ducati Club Nederland een replica van het Ducati Corse team naar Assen te halen. Voor de liefhebber van Ducati en van het WK Superbikes een must om te zien. Verder kunnen bezoekers genieten van meer dan tien verschillende races met de klassieke motoren, youngtimers en moderne motoren.

 

 

 

Algemene Ledenvergadering 2017


Ducati World Superbike Kaarten

Het WK Superbike in Assen is hét evenement voor motorsportliefhebbers en staat garant voor een weekend vol spanning, spektakel en gezelligheid in Ducati sfeer.

Eind april zal het officiële Ducati fabrieksteam aan de start verschijnen van het World Superbike Championship in Assen. De rijders van het 2017 Aruba.it Racing – Ducati Superbike team Chaz Davies en Marco Melandri zullen de strijd aangaan voor de podiumplaatsen tijdens de 4e ronde van het WK Superbike.

Ducati biedt Superbike kaarten aan waarmee u drie dagen toegang heeft tot de paddock en alle tribunes. Ducati eigenaren kunnen hun motor parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock en gebruik maken van de garderobe voor al hun motorspullen.
De Ducati Superbike kaart is geldig vanaf vrijdag 28 april tot en met zondag 30 april 2017 en biedt u de volgende voordelen:

Lees meer


Motorbeurs 2017

Ook deze editie van de MOTORbeurs was een groot succes.  Bijna 97.820 motorliefhebbers hebben van 23 tot en met 26 februari hun motorhart kunnen ophalen op de Jaarbeurs in Utrecht. De meesten met het openbaar vervoer of de auto. Enkele bikkels trotseerden de kou, regen en  harde wind en kwamen op hun motor.

We kunnen als Ducati Club Nederland terugkijken op vier geslaagde beursdagen. Vele leden en niet leden hebben onze stand gevonden en hebben genoten van een vers gezet bakje koffie. Ook zijn vele nieuwe leden met een warm onthaal ingeschreven op de clubstand.

Het seizoen is nu van velen van start, dus op naar Rondje Regio op 9 april!


DCN op de Motorbeurs 2017

Het motorseizoen gaat bijna weer van start! Traditiegetrouw is de aftrap weer met de Motorbeurs in Utrecht. Hier kan iedere motorliefhebben zijn/haar hart ophalen.

Ook wij zijn natuurlijk aanwezig. Zelfs nog prominenter dan voorgaande jaren. We hebben een grotere stand en ook de Club Race Commissie en de Fulmini zullen duidelijk zichtbaar zijn op de stand.

Mocht je nog geen lid zijn, kom dan eens een praatje maken en laat je informeren over wat wij allemaal bieden. Ben je al trouw lid, kom dan gezellig langs voor een praatje. Uiteraard is er voor iedereen koffie aanwezig.

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari zijn we te vinden in hal 10, standnummer 10.E044. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.motorbeursutrecht.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx.


Ducati Museum en Factory tour

Wij kregen van Ducati Motor Holding het nieuwe reglement toegestuurd betreffende het museumbezoek en de Factory tour, met het verzoek dit bij onze leden onder de aandacht te brengen.

Vanaf 9 januari 2017 zijn er nieuwe regels van toepassing met betrekking tot het Ducati museumbezoek en de Ducati Factory tour.

Lees meerGelukkig Nieuwjaar!

Ducati Club Nederland wenst u een fijn en gelukkig 2017Bestel nu het Ducati Jaarboek 2016

official Ducati yearbook 2016

Een officiële uitgave van Ducati-Bologna.

De normale prijs is € 45,- nu in de clubwinkel voor € 37,50 (+ € 7,50 verzendkosten)

Bestel hier


DCR DucaDe datum van de Ducati Clubrace is bekend !

De datum van de Ducati Clubrace is bekend !
26 tot en met 28 mei 2017

Kom jij ook?


 

screenshot italdag 2016

Italdag 2016 promofilm

Wil je nog even nagenieten van het prachtige club evenement, de Italdag 2016, van DCN?

Bekijk de promo hier


Centopassi Toer 2016Centopassi Toer 2016

We hebben een promofilm toegestuurd gekregen van Hans Elferink die, met het beeldmateriaal aangeleverd door de deelnemers, een mooie sfeerimpressie heeft weten te maken van de Centopassi Toer 2016

Lees meer


 

noaberhulp_logo_125Ducati Club Nederland ism Ducati North Europe schenken t-shirts aan Noaberhulp

Ducaticlub Nederland heeft in overleg met Ducati North Europe de niet opgehaalde DOC t-shirts geschonken aan de stichting Noaberhulp Sojacah.
Als dank heeft de stichting de volgende brief ingezonden.

Lees meer


kartenDCN again on 4 wheels

Na het succes van afgelopen jaar, willen we ook dit jaar in het winterseizoen de strijd aan gaan op 4 wieltjes. Ook in 2017 willen samen met jullie gaan karten en een gezellige middag en avond organiseren bij Coronel Karting in Huizen.

Wij nodigen de prijswinnaars van 2016 van harte uit om hun titel op zaterdag 4 maart 2017 te komen verdedigen tijdens de Ducati Club Karting Challenge.  En natuurlijk is verder iedereen welkom om de strijd om het podium nog spannender te maken. Ook als je wilt komen om de rijders aan te moedigen ben je van harte welkom.

Lees meer


tt_assen_battleofthenations_sliderRondje Vallende Bladeren eenmalig naar Assen.

Dit jaar zal het “Rondje Vallende Bladeren” aanwezig zijn bij “Battle of the Nations” op het TT Circuit in Assen.

“Battle of the Nations” is dé afsluiter van het motorseizoen en dit is een dag vol activiteiten op het TT Circuit.

Lees meer


DCN_NTT_2016Nationale Toertocht door het Limburgse land

Op zondag 2 oktober tijdens de laatste regiomiddag van dit jaar willen we jullie uitnodigen voor een mooie toertocht door het mooie Limburgse landschap. Hoogteverschillen, bochtige wegen en mooie uitzichten zijn de ingrediënten voor de Nationale Toertocht van dit jaar.

We hebben dit jaar 2 opties, een route van ongeveer 200 kilometer voor de mensen die wat verder af willen en kunnen zakken naar Zuid Limburg. Voor de mensen die van ver komen of mensen die iets minder tijd hebben om een lange route te rijden bieden we ook een route van 165 kilometer aan. Het start en eindpunt is bij Partycentrum de Sluis, Industriekade 58 in Weert.

De routes zijn hier alvast te downloaden.
Klik hier voor de 165km route en de 200km route

Lees meer


jubileumboek-90-jaar-ducatiTijdelijk in de DCN WEBSHOP! 

Speciale aanbieding geldig tot 8 OKTOBER 2016.

Bestel nu het Jubileumboek 90 JAAR DUCATI , Uitgegeven door DUCATI – BOLOGNA.

Normale Prijs € 80.00

DESMO OWNER CLUB LEDEN BETALEN SLECHTS € 48.00 (+ VERZENDKOSTEN)

Wordt Leverbaar 2e helft november.

Het boek is tweetalig : Italiaans / Engels

Bestel!

supersportdag-heinoZondag 11 september – Supersportdag 2016

Zondag is het weer zover: de Supersportdag in Heino!

Graag rijden wij met een groep Ducatisten gezamenlijk richting Heino, met als verzamel- en vertrekpunt
het regiocafé Berkel-Enschot. Wij verzamelen vanaf 9.00 uur en zullen uiterlijk om 9.30 uur vertrekken.

Bij deze is iedereen dan ook van harte uitgenodigd om bij ons aan te sluiten.

We gaan er een gezellige rit en dag van maken!

Graag tot zondag!


f1-logoAanvullende informatie Ital-Dag 2016

We hebben nog wat aanvullende info aangaande de Ital-dag waardoor er absoluut GÉÉN reden meer is om NIET te komen.

 • Voor de F1 fans wordt er bij De Bruine Kip een groot scherm geplaatst zodat de race gevolgd kan worden.
 • Er is een filmploeg aanwezig dus dit is hét moment om samen met je beauty op de film te komen!
 • Een drone gaat filmopnames maken zodat je jezelf ook eens van van bovenaf kan bekijken.

Dus we zien je zondag om 10.00 uur!


ducati-zaltbommelDucati Zaltbommel met demo’s op de Ital-Dag!

Zondag 28 augustus is het weer Italdag en ook Ducati Zaltbommel is weer van de partij!
Je vind de stand bij de ingang van het terrein bij de Ducati Desmo riding tour.

Ze hebben de volgende demo’s beschikbaar:

 • desmo-ridingtour959 Panigale
 • Scrambler Sixty 2
 • Scrambler Full Throttle
 • Hyperstrada
 • Hypermotard
 • Diavel Carbon
 • XDiavel
 • Multistrada Enduro
 • Multistrada 1200 S
 • Monster 821
 • Monster 1200 R

Het is niet mogelijk om van te voren te reserveren. Inschrijven is op de dag zelf.


Ital-Dag 2016

unspecified kopieAanstaande zondag 28 augustus 2016 is de 8e Ital-Dag op het recreatieterrein “De Meent”, Beusichem.

De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar de meeste Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma’s met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd en dit jaar zal er extra aandacht worden besteed aan het 35‑jarige jubileum van de Laverda Club Nederland. Vorig jaar was Jan Huberts, oud-coureur,  teammanager en winnaar van diverse nationale titels en GP’s aanwezig en dit jaar hebben we zeer waarschijnlijk weer een spraakmakende VIP uit de motorwereld kunnen strikken.

Lees meer


Er is een plaatsje vrijgekomen voor onze najaarstoer

Dit jaar wordt de najaarstoer in Zuid-Engeland verreden. Er is een plaats vrijgekomen dus voor degene die interesse hebben.


Ducati Club Race 2016


Regio Midden-Zuid (Berkel-Enschot)regio café Midden Zuid dicht i.v.m. vakantie

Boerderij Denissen in Berkel-Enschot is op zondag 14 augustus is gesloten i.v.m. vakantie van de uitbaters.


Terugblik: zomer techno-middag bij Tellerwerk in Hengelo

tellerwerkMet een klein maar select gezelschap zijn wij op zaterdag 30 juli uitgenodigd in Hengelo om een kijkje te nemen in de keuken van de teller restauratie en onderhoud.

Lees meer


Filmpjes van onderweg naar, en tijdens WDW2016

login-ducati.nl-boxedWil je de WDW Parade met W’s M1100evo customized by Bruggeman zien óf de rit ernaartoe.. of Dindo Capello met de Audi R8!

Lees meer


De DOC welcome kit’s zijn er weer!!

doc welkomstkitDe DOC kit’s van DCN leden die ingeschreven zijn bij DOC voor 10 februari 2016 liggen nu bij de Ducati dealers om opgehaald te worden. Dit is de eerste tranche verzending.

De tweede tranche verwachten we in September in dat is de groep DOC leden die zijn ingeschreven tot 5 juni 2016. Iedereen die daarna is ingeschreven krijgt zijn kit misschien nog eind 2016 maar het kan ook zijn dat Ducati die groep pas weer gaat meenemen voor de DOC kit verzending van 2017.

Lees meer


24-7 Multidag in Norg!

logo-multi-dag

Zondag van 11.00 tot 16.00 uur  is weer de Multidag in Norg.
De Multistrada , Hyperstrada en Hypermotard worden dan in het zonnetje gezet.
Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te zien is , kom dan naar de Baander in Norg.

Lees meer


17-7 Vierklepperdag Beusichem!

Regio Midden (Beusichem)Op de 3e zondag in juli organiseren we als ‘DCN regiocafé midden’ weer de traditionele Vierklepperdag. Dit jaar met als aanvullend thema ‘Terblance’-dag. Iedereen kent Massimo Tamburini (de Ta uit Bimota, zeg ik altijd), maar Pierre Terblanche heeft ook een aantal kenmerkende Ducati-modellen ontworpen, zoals de 999 en de sport-classic.

Lees meer


Berkel-Enschot weer open
5-7-2016

Na een mooie opknapbeurt is Regio Café Berkel Enschot weer terug bij Boerderij Denissen. Zondag 10 juli zijn jullie weer van harte welkom! Lees meer…

Website 30-6-2016

Beste Ducatisten,
De afgelopen 7 jaar hebben wij vorm en inhoud gegeven aan de website en FaceBook van onze club DCN.
Samen met de Strada de belangrijkste communicatie media van de Ducati Club Nederland.
We bedanken iedereen die ons leuke, aardige, onbegrijpelijke, korte en informatieve berichtjes stuurde met de vraag om die te plaatsen op de website en FaceBook.
Met veel plezier hebben wij, Miriam, Rity en Erwin samengewerkt om jullie actueel en snel het laatste nieuws toe te spelen.
Het waren 7 fantastische jaren!
Vanaf 1 juli dragen we het stokje over en wensen onze opvolgers veel succes en plezier!
Miriam Rybier
Rity van der Avoort
Erwin van Aalst


dro
DRO
22-6-2016
Merk jij dat je toch wat meer rijvaardigheid nodig hebt op je motor? Geef je dan op voor de DRO (Ducati Rijvaardigheid Opleiding) op 17 juli a.s. te Lelystad. Maar wees snel, op=op. Meer info….

Centopassi
6-6-2016
In september wordt weer de Centopassi georganiseerd. Een mooie rit door de Dolomieten en een bezoek aan de fabriek. Wil je mee, wees dan snel. vol=vol! Info
hochalpenstrasse (1)

qlassique
Tulip Rally 
6-6-2016
Voor de klassieke Ducati rijder wordt in september een mooie tour uitgezet naar het Teutoburger Wald. Rij mee met mede classic liefhebbers en geniet van de mooie omgeving van dit gebied. Meer info...

Regiocafé Berkel-Enschot gesloten op 8 mei, 2-5-2016, Het regiocafé Berkel-Enschot zit nog in de verbouwing. Dat betekent op 8 mei nog even geen regiocafé. Nog even geduld dus. De replicadag op 12 juni gaat wel door, maar dan op een andere locatie. lees verder…


Regiocafé Berkel-Enschot gesloten op 8 mei, 2-5-2016, Het regiocafé Berkel-Enschot zit nog in de verbouwing. Dat betekent op 8 mei nog even geen regiocafé. Nog even geduld dus. De replicadag op 12 juni gaat wel door, maar dan op een andere locatie. lees verder…


Replicadag
8-6-2016
Aanstaande zondag wordt de Replicadag gehouden door Regiocafé Midden-Zuid. Niet in Berkel-Enschot (deze is momenteel gesloten, maar bij Brassie Robben in Udenhout. Meer info…


Laatste kans WDW tickets 

10-6-2016
Vandaag is de laatste kans om tickets met clubkorting te bestellen voor het WDW. Vanaf morgen is dit alleen nog rechtstreeks bij Ducati zelf mogelijk, maar dan krijg je geen korting. Bestellen kan hier….


Verslag Tour de Combi
10-5-2016
Een kort verslag van de gereden Tour de Combi van zondag 8 mei is hier te lezen.


Op weg naar Japan, 23-4-2016, Peter Muurman is inmiddels alweer goed op weg richting zijn eindbestemming Japan. Ducati Club Nederland volgt Peter op zijn reis. In de Strada worden de avonturen beschreven. Wil je alvast meer zien, kijk dan op de Facebookpagina van DCN, lees meer…


Dit weekeneinde, Ducati Club Race, van vrijdag 27 mei tot zondag 29 mei, op het TT-circuit van Assen! Drie dagen genieten van motoren en (Italiaanse) emotie. Iedereen is welkom. Leden van Ducati Club Nederland hebben toegang op vertoon van de clubpas. En iedereen is natuurlijk welkom. Dus ga naar Assen en geniet. Kom alvast in de stemming met het programmablad. Wil je meer weten kijk dan op de speciale Ducati Club Race site


Strada 3 17-5-2016 Deze week ligt Strada 3 in de bus bij alle leden. Ook tijdens de DCR zal voor bezoekers een exemplaar beschikbaar zijn.


Tour de Combi 6-5-2016 Aanstaande zondag 8 mei wordt i.s.m. Moto Guzzi Club Nederland de Tour de Combi gehouden. Dit jaar is de tocht vanuit Rockanje (z-h). Meer info…..


Sennadag  6-5-2016 Zondag 8 mei a.s. zal in Heino (Regiocafé Oost) de Sennadag worden gehouden. Alle Ducati Senna’s zijn welkom, maar overige Ducati’s uiteraard ook. En….het wordt mooi weer!


Tijdens de DCR komen meer als alleen de Brittens. Ook de TT wn F1 Ducati’s racen en zal er een symposium gehouden worden. Meer info...


Sponsorrun 22-4-2016, tijdens Ducati Clubrace. De DCN organiseert tijdens de Ducati Club Race een sponsorrun om geld op te halen voor het Armoedefonds. Je kunt doneren door “fictieve” voedselpakketten te kopen t.w.v. €5.- . De DCN zal het totaal opgehaalde bedrag aanvullen en aan het Armoedefonds doneren.


FACEBOOKPAGINA DCR 22-4-2016 De Ducati Club Race heeft een eigen Facebookpagina. Like deze pagina en win 2 VIP kaarten voor de DCR. Je kunt nog meedoen, sluiting 15 mei!


Giro d’Italia, 19-4-2016 Giro d’Italia, dat is toch dat wieler evenement waarvan de eerste etappes in Gelderland worden verreden!? Klopt helemaal, maar de route van de Giro d’Italia is zo mooi, die moet je gewoon ook met je motor gereden hebben! Lees verder…


WSBK & ALV 14-4-2016 De DCN zal bij de ALV zorgen voor een grote televisie, zodat de race op Assen ook daar gevolgd kan worden. Je hoeft dus niets te missen!


Onderzoek afgesloten 14-4-2016 Het onderzoek over motoraankoop is afgesloten. Mede dankzij jullie bijdrage heeft dit goed uitgepakt. 61 vrouwen en 529 mannen hebben hier aan meegedaan. Namens Roy hartelijk dank hiervoor.


Regio Café Midden-Zuid tijdelijk gesloten 11-4-2016 Vanwege de verbouwing bij Boerderij Denissen is besloten voorlopig géén regiomiddagen te houden in Berkel-Enschot. Wel zal de replicadag op 12 juni doorgaan, maar dan op een andere locatie…. 


Regiocafé Berkel-Enschot tijdelijk ander adres 7-4-2016 Wegens verbouwing is de Boerderij gesloten en wijkt Regiocafé Midden-Zuid tijdelijk uit naar een ander adres in het dorp. Je vind ze tijdens Rondje Regio in de Druiventros


WDW Contest 6-4-2016 Ducati opent 11 april een speciale WDW Facebook pagina voor het WDW. Door jouw bedrage wordt deze gevuld en jij maakt kan op mooie prijzen. Meer info ….


ALV 31-3-2016 Ducati Club Nederland nodigt haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op 16 april a.s. in Zoelen. Meer info is hier te vinden….


Filmpje 29-3-2016 In Strada 2 staat een verhaal over het restauratieproject van een T98. Wil je weten hoe die ook klinkt. Luister dan hier….


Onderzoek motoraankoop 5-3-2016 Een student van de HS Fontys Eindhoven doet een onderzoek over de aankoop van motoren. We stellen het op prijs als je de vragenlijst hierover wil beantwoorden. Duur ong. 2 minuten. Je vind hem hier...


Midzomertoer  2016 Inschrijving open 4-3-2016 Heb je zin in een mooie toer midden in het zomerseizoen? Kijk dan eens naar de Midzomertoer. Wil je meer weten over de Midzomertoer, kijk dan hier . Wil je het verslag van 2015 lezen uit de Strada, klik dan hier. Of, en dat kan ook, meteen boeken, via de webshop.


WDW kaarten 29-2-2016 Vanaf nu zijn voor DCN leden kaarten te koop voor het WDW zelf. Je kunt ze kopen via de DCN Clubwinkel. Lees verder….


DCN Fulmini 26-2-2016 Ducati motoren spreken tot de verbeelding. Italiaans, design, passie, racen, rood. En zo is nog veel meer te noemen. Ducati spreekt zowel jong als ouder aan.  Speciaal voor de jongeren onder ons is er nu DCN Fulmini. Lees meer…


Toeren met een Ducati klassieker 22-2-2016 Ook in 2016 kun je met DCN toeren met je klassieker. De CCQ origaniseert bijvoorbeeld de Toer Qlassique en de Tulip Rally Lees meer…..


Motorbeurs 2016 21-2-2016 Kriebels voor het motorseizoen? Heb je nog een mooie helm nodig? Gezellig praatje over motorracen? Vandaag is de laatste dag van de Motorbeurs in Utrecht! Kom nog even langs op de stand van Ducati Club Nederland. De koffie staat klaar. Waar staan we ? Hal 10 stand C032


Voorjaarstoer 2016 13-2-2016 Schrijf je in voor de Voorjaarstour 2016. De eenpersoonskamers zijn al uitverkocht. Maar er zijn nog voldoende tweepersoonskamers. Lees meer…..


BRITTENS TERUG OP ASSEN 8-2-2016 Tijdens de Ducati Club Race willen we de Brittens motoren weer laten rijden. Maar daar hebben we wel jouw hulp nodig. Lees meer…….


STRADA 1 2016 2-2-2016 Vanaf 11 februari in de brievenbus: met veel toer- en clubnieuws.


FACEBOOKPAGINA DCR 31-1-2016 De Ducati Club Race heeft nu ook een eigen Facebookpagina. Like en Win deze pagina en win 2 VIP kaarten voor de DCR. Sluiting 15 mei!


ITALTRACKDAY 27-1-2016 Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Italtrackday van maandag 19 september. In samenwerking met CRT Holland wordt ook dit jaar deze Italiaanse racedag georganiseerd. Lees verder…..


DUCATI NIEUWS 22-1-2016 Op de Verona Motorbike Expo komt Ducati met drie nieuwe Scrambler Specials: De Peace Sixty2, De Revolution en de Artika. Lees verder….


UPDATE WDW REIS MET DE DCN 21-1-2016 De details zijn bekend. De route is uitgestippeld. Vanaf nu kun je je inschrijven voor de WDW reis met de club.  Schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Lees meer……


MOTORBEURS UTRECHT  19-1-2016 Van 18 tot en met 21 februari wordt weer de motorbeurs in Utrecht gehouden. De DCN is hierbij aanwezig. Je vind ons in Hal10 Stand C032. Lees meer….


 

WDW TOERRIT 14-01-2016 Dit jaar organiseren we weer een toerrit naar het WDW in Italië. Naast deze toerrit zullen ook de toegangskaarten in de webshop te koop aangeboden worden. Voor de leden die ook D.O.C. – Desmo Owners Club lid zijn zal dit met korting zijn. Lees verder….


KOPIJ STRADA 1 12 januari 2016 We gaan wederom dit jaar weer 8 mooie Strada’s maken en hopelijk hebben jullie nog leuke of interessante kopij voor ons dit jaar. Voor de komende Strada kan er tot uiterlijk a.s. vrijdagavond 15 januari aangeleverd worden. Stuur je kopij, foto’s of informatie dus voor die tijd naar naar redactie@ducaticlub.nl.


DUCATI CLUBRACE NIEUWS 11 januari 2016 Nieuws van de Ducati Club Race 2016. De Club Race Commissie heeft het laatste nieuws van de Ducati Club Race 2016 opgenomen in een nieuwsbrief. In de nieuwsbrief lees je meer over onder de raceklassen en ook wanneer de inschrijving start. Lees meer…


NIEUWJAARSRECEPTIE 4  januari 2016 Nieuwjaarsreceptie 10 januari 2016 in De Rijp Noord-Holland. Alle leden van Ducati Club Nederland zijn van harte welkom. Lees meer…


DUCATI MUSEUM GESLOTEN 3 januari 2016 Van 29 maart tot en met 17 juni a.s. is het Ducati Museum bij de fabriek in Italie gesloten in verband met een grote renovatie. Er zullen in deze periode alleen rondleidingen in de fabriek zelf gegeven worden.


WORLD DUCATI WEEK 12 december 2015 De datum voor de World Ducati Week, de WDW, in 2016 is bekend! Lees meer op de site van Ducati. 


MULTISTRADA APP Oktober 2015 Multistrada app is nu beschikbaar.


SCHAALMODEL POCHER Oktober 2015 Kijk nu in de Clubwinkel voor het Pocher schaalmodel van de Panigale, schaal 1:4! Lees meer…