Nationale Toertocht

2 oktober 2016 vanuit Weert

Vanaf 2010 wordt deze activiteit door de Regio Café’s bij toerbeurt georganiseerd. In 2016 door Weert.

Nationale Toertocht door het Limburgse land

Op zondag 2 oktober tijdens de laatste regiomiddag van dit jaar willen we jullie uitnodigen voor een mooie toertocht door het mooie Limburgse landschap. Hoogteverschillen, bochtige wegen en mooie uitzichten zijn de ingrediënten voor de Nationale Toertocht van dit jaar.

We hebben dit jaar 2 opties, een route van ongeveer 200 kilometer voor de mensen die wat verder af willen en kunnen zakken naar Zuid Limburg. Voor de mensen die van ver komen of mensen die iets minder tijd hebben om een lange route te rijden bieden we ook een route van 165 kilometer aan. Het start en eindpunt is bij Partycentrum de Sluis, Industriekade 58 in Weert.

Wij zien jullie graag zondag 2 oktober vanaf 10.00 uur in het regio café bij Partycentrum de Sluis in Weert. Natuurlijk is ook iedereen die gezellig een bakje koffie wil komen drinken van harte welkom, maar gezien de leuke route die we gemaakt hebben is het bijna zonde om niet te gaan rijden!

De routes hebben we digitaal, we nemen onze laptop mee zodat we de route op je navigatiesysteem kunnen zetten. Denk er wel aan om een aansluitkabeltje mee te nemen voor je navigatiesystee,. Wij hebben niet van elk merk en elk type een passend kabeltje.
Mocht je de route al eerder willen ontvangen download hier de 165km en/of de 200km route.
De bestanden zijn ingepakt dus gebruik een programma als winzip of winrar om ze uit te pakken en ze op je navi te uploaden.

Mocht dit niet lukken stuur dan een e-mail naar evenementen@ducaticlub.nl

See you 2 oktober in Wieërt!

Roel en Petra