Motocross training 2015

Cross training 2015

 Ik rij toch een Ducati en geen crossmotor ? Ja maar wie kent de beelden niet van de Superbike of Moto GP coureurs op de dirt track? En waarom ze leren omgaan met een glijdende motor en driften door de bocht. Dit alles gebeurd al bij relatief langzame snelheden.
Deze training is dus voor iedereen die een keer wil proeven aan het crossen / off-road rijden zonder dit op zijn of haar eigen motor te moeten doen. 
Deze training is namelijk incl. motorhuur en beschermde kleding. (mocht je zelf kleding hebben is dat natuurlijk mooi meegenomen i.v.m. maatvoering)
Off-road ervaring is voor deze training niet nodig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd voor een goede basis.
Een motorrijbewijs is voor deze training wel aan te bevelen.
Voor deze training geldt dan ook, niks moet alles mag.


Training:

De crosstraining vindt plaats op de crossbaan in Utrecht.

In deze training gaan we in op staand rijden, schakelen, lichaamshouding, het rijden van bochten/kombochten, rijden over hard en mul zand en evt. een sprongetje. 

De dag begint om 09:00 en eindigt rond 16:00.

kleine motorcrosstraining 2

 Kosten:  Zie de DCN-webwinkel.  

Tevens worden er van alle cursisten foto’s gemaakt tijdens de training welke na afloop op het internet zijn te bekijken. Wanneer u de training graag op een eigen motor wil volgen mail me dan voor de mogelijkheden.

Datum: 25 september 2015

Aanvang training: 09:00 en eindigt rond 16:00.

Aantal deelnemers: 16 man of vrouw.

Wilt U inschrijven kijk dan in de DCN Reiswinkel

Tot ziens tijdens één van de DRO’s of tijdens de clubrace.

Vriendelijke groeten, Sinceramente,

Richard van der Holst

Mail: toercommissie@ducaticlub.nl

Tel: 0650678414