Midzomertoer

Midzomertoer 2017 30 juni tot 3 juli.

Terug naar waar het allemaal begon, Westerwald Gasthaus Zur Quelle

2007 was het begin van onze eerste Midzomertoer en nu 10 jaar later is er een klein jubileum vieren. Dat willen we graag doen met jullie, nieuwe en oude deelnemers. Nieuwe deelnemers om vers bloed in de gelederen te krijgen, de oud om de verhalen van vroeger op te halen.

Zoals altijd gaat de Midzomertoer in het eerste weekend van juli vallen, van vrijdagmiddag 30 juni tot maandagmorgen 3 juli zijn we te gast bij GastHaus zur Quelle in het Westerwald. Het hotel heeft de kamers een flinke opknapbeurt gegeven dus jullie zullen in splinternieuwe bedden liggen. Wat niet veranderd is zijn de eigenaars, het eten en de grote parkeer garage onder het hotel. Dit hotel weet hoe ze zijn gasten moet behandelen om ze een heerlijk weekend te geven.

Het hotel ligt tussen de A3 en A45 bij Koblenz en in de omgeving zijn diverse mooie toergebieden zonder al te veel verkeer. Het is vanaf Utrecht zo’n 3 á 4 u rijden.

Voor de leden die nog nooit zijn mee geweest, wat is de Midzomertoer? Een leuk weekend met zo’n 45 andere Ducatisten in het eerste weekend van juli, van vrijdagmiddag tot maandagmorgen, onder de stralende zon rond rijden in een mooi gebied ergens in Duitsland en in 1 dag aan te rijden.

We genieten alleen het avondeten met elkaar en voor de rest vul je zelf je dagen in. De sterke verhalen of herinneringen uit het verleden komen vanzelf over tafel. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zon, een goed bed en een ervaring om nooit te vergeten.

De inschrijving gaat natuurlijk weer via de webwinkel van de Ducati Club ,daar ga je naar DCN reiswinkel kies je voor Midzomertoer. Na invulling van je gegevens en betaling is je deelname zeker. In mei krijg je van ons alle gegevens via de mail.

De inschrijving gaat open in maart en de ervaring leert dat de vaste deelnemers zich meteen inschrijven, dus wees er snel bij voor deze jubileum toer.

Tot ziens op de Midzomertoer 2017.

Martin en Frans.

midzomertoer@ducaticlub.nl