Giro d’Italia

Zaterdag 23 april 2016

Giro d'italia kopie

Giro d’Italia, dat is toch dat wieler evenement waarvan de eerste etappes in Gelderland worden verreden!? Klopt helemaal, maar de route van de Giro d’Italia is zo mooi, die moet je gewoon ook met je motor gereden hebben!

Om hier een leuk evenement van te maken hebben we de handen ineen geslagen met Affetto Ducati. Zaterdag 23 april is iedereen welkom bij Affetto Ducati om vanaf 10 uur te starten met de route van ongeveer 170 km door het Gelderse land. De route is erg gevarieerd en zeker de moeite waard om te rijden. Als het meezit kleuren de dorpen waar de route doorheen rijdt ook op 23 april al roze, de kleur van Giro d’Italia.

We hebben de route iets aangepast zodat zowel de start als de finish bij Affetto Ducati is. Als je bij terugkomst van deze mooie Italiaanse wielerroute de dag echt goed wilt afsluiten, geef je dan op om bij terugkomst te genieten van de overheerlijke steenovenpizza’s die vanaf 15.00 uur vers gemaakt zullen gaan worden door de plaatselijke pizzabakker Patrick Vadaz. Voor het onbeperkt genieten van de steenovenpizza’s vragen we een bijdrage van 5 euro per persoon. Deze kun je op de dag zelf voldoen.

Om een indicatie te krijgen hoeveel deeg, kaas, ham, paprika, champignons e.d. Patrick de pizzabakker in moet slaan willen we je vragen je op te geven via het e-mailadres evenementen@ducaticlub.nl.

Dus ook al ben je geen wielerfan, maar hou je er wel van om heerlijk met je Ducati te toeren door een mooie omgeving kom dan zaterdag 23 april richting Overasselt om deze mooie route te rijden!