Italdag

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
27-08
10:00 - 16:00

Categorieën


Ital-dag Beusichem

Ital-dag 2017Op zondag 27 augustus 2017 is de 9e Ital-dag op het recreatieterrein “De Meent”, Beusichem.

De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar de meeste Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma’s met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd en dit jaar zal er extra aandacht worden besteed aan het 35‑jarige jubileum van de Laverda Club Nederland. Vorig jaar was Jan Huberts, oud-coureur,  teammanager en winnaar van diverse nationale titels en GP’s aanwezig en dit jaar hebben we zeer waarschijnlijk weer een spraakmakende VIP uit de motorwereld kunnen strikken.

Ook de Ducati promotietruck is weer aanwezig met diverse modellen om mee proef te rijden.

De vele Italiaanse motoren die het evenement bezoeken staan uiteraard in het middelpunt. Het hoogtepunt is de verkiezing van de mooiste Italiaanse motor van de periodes vòòr 1970, tussen 1980 en 1990 en vanaf 1990. Daarnaast is er de uitreiking van de Jan van Dijk Bokaal voor de meest bijzondere Ducati. Nieuw dit jaar is de verkiezing van de meest speciale retrobike of caféracer. Hierbij speelt leeftijd of kostprijs geen rol, creativiteit staat voorop en er moet een duidelijke Italiaanse afkomst aanwezig zijn. Dus trek je ruitjeshemd maar aan, laat je beste hipsterbaard staan en laat je pronkstuk maar zien op de Ital-dag.

Ital-dag 2016 wordt georganiseerd door de Ducati Club Nederland in nauwe samenwerking met verschillende andere Italiaanse motorfiets merkenclubs en de SAM. De firma Workx stelt belangeloos dranghekken, rijplaten en andere attributen om het evenement in goede banen te leiden ter beschikking.

De toegang tot het terrein is gratis en staat open voor alle Italiaanse motoren. Andere merken zijn van harte welkom maar zullen naar een apart van het evenemententerrein gelegen parkeerplaats worden geleid, evenals auto’s.

Tot ziens in Beusichem

Zondag 27 augustus 2017, van 10:00 tot 16:00 uur.

Recreatiegebied De Meent
Klassenburgerstraat 5A
4112 NG Beusichem (GLD)

Wilt u meer informatie, dan kunt u terecht bij:

Raymond Daemen op 06-36167247 of
Evert Welvaart 06-53584468
Arjan Nieuwland op 06-28625733

Wij zijn ook per mail bereikbaar op Italdag@ducaticlub.nl

 

Vrijwilligers:
Mocht u zich willen opwerpen als vrijwilliger voor de Ital-dag dan bent u van harte welkom. Laat dit dan weten aan Raymond, Evert of Arjan