Ducati Club Race 2017

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26-05 tot 28-05
Dag

Locatie
TT Circuit Assen

Categorieën


Ducati Club Race

Onze Club Race op TT Circuit Assen

De Internationale Ducati Club Race, een evenement om naar toe te gaan! Dit jaar op 26, 27 en 28 mei 2017 op het TT circuit van Assen. Ducati rijders (en andere motor liefhebbers) zijn in mei in Assen om met hun Ducati het TT circuit op te gaan. Iedereen is in Assen welkom, vaders, moeders, kinderen en grootouders!  Dus maak er een gezellige familie dag van met elkaar en loop langs de paddocks van de rijders. Neem een kijkje achter de schermen van de racerij.

Beroemde race helden, waaronder Troy Bayliss, Loris capirossi, James Toseland en Carl Fogarty kun je zomaar tegen komen.

Wat doen we allemaal?

Het programma begint op vrijdag 26 mei met vrije trainingen voor de deelnemers.
Op zaterdag volgen de kwalificatie trainingen voor de races van zondag. Van s’ochtends vroeg tot in de late middag staan er wedstrijden geprogrammeerd in meerdere klassen.
Op zondag staan de hele dag races op het programma, in diverse klassen.
Naast alle actie op het circuit is er ook veel te zien en te beleven in de paddock voor de toeschouwers, er staan kraampjes, er worden demonstraties gegeven en je kunt gezellig een ijsje of biertje nemen in een van de vele eetkramen. Kortom, een Italiaanse familie dag op het TT-circuit van Assen die je niet mag missen.

Lees hier alles over de Ducati Club Race!