Ducati Rij Opleiding DRO

DRO 2017

Ook in 2017 willen we jullie een voortgezette rijtraining aanbieden, en ook dit jaar weer in samenwerking met Stephan Moerkerken en Nikki van der Spek. Op zaterdag 29 april is het circuit van de Politieacademie in Lelystad voor ons beschikbaar.

 Voor wie?

De circuittraining is voor iedereen die meer uit zichzelf en uit zijn of haar motor wil halen. Voor de motorrijders die graag vlotter en zelfverzekerder hun bochten op de openbare weg willen rijden. Maar ook voor gevorderde rijders die de opstap naar het circuitrijden overwegen.

Inhoud voortgezette rijtraining

We behandelen deze dag o.a. de volgende oefeningen: remmen, remmen in de bocht, aanremmen naar de bocht, bochtenlijnen, schakeltechniek, lichaamshouding, op- en terugschakelen en het rijden van bochten in het algemeen. Deze dag staat in het teken van veel rijden met de nodige theorie en aanwijzingen en tips van de instructeur tussendoor. Je wordt ingedeeld naar niveau. Inschrijving voor deze training kan binnenkort via de webwinkel.

Allroadtraining

Graag horen we of er bij de Multi-, Hyper- en Scramblerrijders interesse is om een deel van deze dag off the road te trainen. Bij voldoende interesse kunnen we dat verzorgen. Als je geïnteresseerd bent om off the road te trainen, mail me dan op dro@ducaticlub.nl. Bij heel veel interesse om off road te trainen, is een aparte, volledig off the road-training mogelijk, maar dan wordt het wel op een andere dag.

 

De kosten voor de DRO bedragen 175 euro inclusief de lunch en dan krijg je naast een leerzame dag nog actiefoto’s van jezelf doorgestuurd.

 

Groeten en graag tot ziens op Lelystad.

 

Mark Moerman

dro@ducaticlub.nl