Ducati Tulip Rally 2016

Ducati Tulip Rally 2016
2-3-4 september Lievelde-Bad Iburg-Bad Iburg-Lievelde

Een evenement voor klassiekers in het Teutoburger Wald.

Dit jaar vindt dit evenement voor de elfde keer plaats. Heb je zin om je klassieker eens extra te verwennen met meer dan 2300 hoogtemeters en een ontelbaar aantal bochten? Dan is dit weekend vast wat voor jou.

DTR-003 kopieDe DTR-2016 start op vrijdag 2 september bij de Saksische herberg Erve Kots in Lievelde bij Groenlo. Overnachting daar of in de buurt is mogelijk als je op tijd reserveert. Vanaf 10:30 uur ben je welkom voor een kop koffie en bespreken we de route van die dag.
Om 12:00 starten we voor de eerste etappe van 150 km door Hamaland en Münsterland naar Bad Iburg in het Teutoburger Wald. Natuurlijk maken we ook tussenstops in mooie plaatsjes.
Rond 18:00 arriveren we bij Gasthof Wiemann-Sander in Bad Iburg. Daar krijg je een drankje aangeboden om te bekomen van de inspanningen. Met wat passen en meten is het mogelijk om alle motorfietsen in de garages van het hotel te stallen.

Zaterdag maken we een rondrit van 170 km door het Teutoburger Wald. Onderweg doen we een ‘Treffpunkt’ aan. Terug in Bad Iburg volgt voor de liefhebbers een kleine test van kennis en kunde van ‘Ducati’. Degene die met de traditionele quiz het best gescoord heeft wint de DTR-2016 award die eeuwige roem oplevert.
’s Avonds praten we na bij een 3-gangen diner.

Zondag volgt dan de laatste etappe van 150 km. We pauzeren dan in de buurt van Greven. Rond 16:00 uur is de finish in Lievelde.

De bijdrage van € 125 per persoon is geheel inclusief en op basis van overnachting op 2-persoons kamers. Alleen lunches en extra consumpties komen voor eigen rekening. De (super)benzine natuurlijk ook, maar die is in Duitsland gelukkig wat goedkoper.
Let wel, het is het een rally voor klassieke motorfietsen (ouder dan 30 jaar). Als je noodgedwongen met een nieuwere fiets wilt of moet deelnemen, is dit in principe mogelijk, maar ding je niet mee naar de DTR-2016 award.

Lijkt het je wat? Wees dan snel want het aantal plaatsen is beperkt en leden van de Ducati Club Nederland hebben voorrang. Meld je aan via de webwinkel . Na betaling ontvang je van de organisatie een bevestigingsmail met nadere informatie.

De inschrijving sluit op 1 augustus of eerder als het maximaal aantal van 15 inschrijvingen bereikt is. Deelnemers ontvangen de definitieve informatie en deelnemerslijst rond 15 augustus per post.