De DOC welcome kit’s van DCN leden zijn af te halen bij de Ducati dealers

De DOC kit’s van DCN leden die ingeschreven zijn bij DOC voor 10 februari 2016 liggen nu bij de Ducati dealers om opgehaald te worden. Dit is de eerste tranche verzending.

De tweede tranche verwachten we in September in dat is de groep DOC leden die zijn ingeschreven tot 5 juni 2016. Iedereen die daarna is ingeschreven krijgt zijn kit misschien nog eind 2016 maar het kan ook zijn dat Ducati die groep pas weer gaat meenemen voor de DOC kit verzending van 2017.

Iedereen die nu al een DOC welcome-kit kan ophalen heeft hierover een mail ontvangen van de importeur Ducati Nederland met daarin de informatie waar je kitje opgehaald kan worden.

Ben je denk je DOC lid en heb je geen email gehad dank kan het zijn dat je je emailadres hebt gewijzigd sinds je registratie bij DOC. Je moet dan met dat ‘oude’ emailadres inloggen op www.ducati.com of www.ducati.nl

screenshot-ducati.nl

Bovenaan in het midden van de pagina staat Registreren/Login. Je kunt jezelf dan registreren, of als je dat al gedaan had inloggen, en daarna op je profiel pagina de gegevens aanpassen die niet meer kloppen.

Dit moet je ook doen als je adres/postcode bv is gewijzigd. De verdeling naar dealers om je ophaallocatie te bepalen heeft nl plaatsgevonden op basis van de postcode die jezelf hebt aangegeven bij je DOC-registratie.

We krijgen veel e-mails met verzoeken om de gegevens aan te passen maar dat is iets wat je echt zelf moet beheren!!!

Paul Timmer – vice voorzitter