DCR en Roparun

Zoals al meerdere malen aangekondigd en tijdens de ALV toegelicht zullen er een aantal activiteiten plaats vinden tijdens de Ducati Club Races in het kader van steun aan de Ropa Run.

Naast de sponsorloop en de koekjes actie zijn er nog een viertal activiteiten in het kader van de Ropa Run.

Zo kun je een Wheelie Simulator en een Dyno test bank vinden op het Ducati Live Experience plein.

Heb je altijd al een Wheelie willen maken maar toch een beetje bang dat het mis gaat op de openbare weg. Dan is nu je kans om dat geheel gecontroleerd te doen. Ik zou zeggen pak deze kans.

Velen van ons zijn ook altijd benieuwd naar het aantal nog actieve paarden in het onderste van hun Ducati.

Een antwoord op die vraag kun je krijgen tijdens de Ducati Club Races. Er is op de zondag een Dyno testbank aanwezig waar je terecht kunt. Deze test bank kun je ook vinden op het Ducati Live Experience plein.

Geen behoefte aan het maken van een Wheelie of weet je dat jouw Ducati  nog voldoende actieve paarden heeft dan kun je in de DCN tent terecht voor een karikatuur van je zelf. In de tent is een tekenaar aanwezig die van jou een nog mooiere afbeelding kan maken dan je ooit hebt durven dromen. Dit kan met een Ducati op de achter grond of zonder. Aan jou de keus.

Voor deze drie activiteiten kun je een tegoed bon kopen in de DCN tent tijdens het weekend. Met deze tegoedbon ga je naar de karikatuurtekenaar, de Wheelie simulator of de Dyno test bank en tegen inlevering van de tegoed bon krijg je een zelfportret, mag je proberen een Wheelie te maken of krijg je een uitdraai van jou motor op de Dyno test bank. Op vertoon van de tegoedbon kun je met je motor vanuit de free safe parking de paddock op naar de test bank.

De prijs voor bovengenoemde activiteiten is:

Wheelie simulator: €10,–

Dyno test bank run: €20,–

Karikatuur tekening: €10,–

Een vierde activiteit speelt zich af bij de free safe parking. Daar kun je tegen een vergoeding van €1,– op de foto met twee gridgirls. Dit mag met je motor maar uiteraard ook zonder mocht je niet met de motor komen of dat niet willen. De foto die krijg je direct mee.

Wij hopen dat we hiermee een aantal mooie en gevarieerde activiteiten hebben neergezet zodat een ieder een keus kan maken.

Let wel de opbrengst van deze vier activiteiten komt ten goede aan de Ropa Run.