DCN Fulmini Moezel Offensief

9 – 11 juni 2017

€99,00

Ook in 2017 gaat DCN Fulmini er weer tegenaan! Na een geweldige eerste DCN Fulmini Eifel Offensief, gaan we dit jaar terug naar Duitsland. Begin juni staat de Moezel op het programma, waarbij we de mooiste routes gaan rijden tussen de prachtige wijngaarden aan de Moezel en adembenemende Vulkaanmeren in de Vulkaaneifel. Alle jongeren onder de 30 kunnen hun Italiaanse motoren weer starten om deel te nemen aan dit gezellige weekend!

Het DCN Fulmini Moezel Offensief is een driedaagse motortoer over de mooiste wegen in de Moezel. We zijn te gast in Mieke’s Landhaus te Hontheim-Wispelt, een intieme herberg in het hart van het Kondelwald. De hele herberg is in zijn geheel afgehuurd voor DCN Fulmini leden!

De prijs van deze toer is €99,00 en is te boeken via de DCN-reiswinkel. Voor dit bedrag krijg je twee overnachtingen op basis van twee- en driepersoons slaapkamers, tweemaal ontbijt, een diner op vrijdagavond, een uitgebreide barbecue op zaterdagavond en toeristenbelasting. Daarnaast beschikt de herberg over een veilige binnenstalling voor de motoren en gratis WiFi.

Op de planning staat voornamelijk om samen te toeren en in de avond van het Duitse (weissen)bier te genieten. Wijn of iets anders kan natuurlijk ook, zelfs in de rode Ducati wereld zijn er verschillende smaken. Er zullen verschillende toeren rondom de herberg gereden worden tijdens het weekend. Met meerdere groepen rijden we deze samen, waarbij je tussendoor nog kan wisselen. Je bent overigens helemaal vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Het ene groepje pakt nou eenmaal liever de echte zijwegen terwijl de ander liever zo hard mogelijk naar het volgende punt rijdt. Dan zijn er ook nog de waaghalzen die dit combineren, zo haalt iedereen zijn ultieme plezier eruit!

De reis start op vrijdag 9 juni vanuit DCN regiocafé Weert, waar we elkaar tijdens een kop koffie alvast kunnen leren kennen. Met verschillende groepen zullen we vervolgens naar Hontheim rijden. Na een stevige maaltijd kan er lekker gedronken worden en zullen de sterke verhalen vast al snel tevoorschijn komen. De volgende dag is het plan om gezellig te ontbijten en daarna weer snel op de motor te stappen. Er staat een mooie rit gepland waarbij naar ieders interesse aanpassingen gedaan kunnen worden. Op zaterdagavond gaan we met zijn allen barbecueën waarbij iedereen rijkelijk van de drank kan genieten (of fris natuurlijk). Op zondag 11 juni staat wederom een mooie route op het programma, waarna we afscheid van elkaar nemen en iedereen op eigen gelegenheid huiswaarts kan gaan.

Wij organiseren deze toer vrijwillig en dragen geen verantwoordelijkheid, waarbij wij, de organisatoren, ook gewoon deelnemer zijn. Iedereen gaat op eigen verantwoording en risico mee en dient zichzelf en motorisch zo goed mogelijk voor te bereiden. Ducati Club Nederland alsmede de organisatoren zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens de toer.

De eerste toer was een groot succes en heeft voor een enorme verbroedering gezorgd tussen veel onbekenden. Wij hopen het dit jaar nog beter te doen en willen dat iedereen hiervan kan genieten. Wil jij ook deel uitmaken van de DCN Fulmini familie en zie jij het zitten om met andere jonge Ducatirijders een hoop kilometers te rijden door een prachtige omgeving, afgewisseld met veels te gezellige avonden voor een fantastische prijs? Boek dan z.s.m. deze motorreis in de DCN-reiswinkel op www.ducaticlub.nl. Er zijn beperkte plaatsen dus boek snel om zeker te zijn van een geweldig weekend! Na inschrijving krijg je z.s.m. de definitieve gegevens en het reisplan toegestuurd. Let op! Niet DCN-leden betalen een toeslag van €23,50 op de voor DCN-leden geldende prijs. Uiterste inschrijvingsdatum is 1 mei 2017.

 

Voor meer informatie: fulmini@ducaticlub.nl

 

Raymen Scholten            06 52 18 99 30

Danielle Deurwaarder    06 36 59 32 22

Kaj Dijkhuizen                 06 46 69 76 66