Classic Pantah dag

Op zondag 4 juni, 1 week na de clubrace, hebben we in De Rijp weer de Classic- /Pantahdag.
Net als vorig jaar, niet in ons regiocafé, maar ongeveer 400 meter verder in het aan de N244 gelegen Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a in De Rijp.
Dit omdat we hier veel meer de ruimte hebben om ons jaarlijks terugkerend feestje te regelen.
Als ik jou was, zou ik alvast maar in je schuurtje, zolder, garage of waar je je relikwieën en andere oude meuk ook bewaard, gaan bekijken wat er mee moet naar De Rijp, want op de Classic / Pantahdag maak je kans om er afscheid van te nemen en er misschien een ander een plezier mee te doen.
Het is de bedoeling om, net als vorig jaar, een soort kofferbakmarkt van klassieke en Pantahgerelateerde onderdelen te organiseren.
Ook zijn er in verschillende categorieën prijsjes te winnen voor de mooiste, verst weg komende, lelijkste, origineelste klassieker of Pantah.
Zo, dat weten jullie nu allemaal mooi op tijd, zodat je waar je afscheid van wilt nemen, aan de man kunt brengen (geen schoonmoeders)!

Het grote spektakel start om 12:00 uur en eindigt om ongeveer 16:00 uur, en jullie weten het, zonder enthousiaste bezoekers met of zonder een klassieke Duc is er geen Specialdag. Laat mij even weten als je ruimte nodig hebt voor jouw onderdelenverkoop.

Alvast tot ziens op 4 juni of op de eerste zondag van de maand voor een gezellig praatje en een bakkie troost in het regio café in De Rijp.

Groetjes van Erik en Ron.

DCR 2015 vp 001