Battle of the Nations

Battle of the Nations

 Op 10 en 11 oktober worden op het TT Circuit Assen de laatste ONK races van het seizoen verreden. In de klassen Supersport, Superbikes en Zijspannen wordt ook gereden voor het BeneCup kampioenschap. Daarnaast zullen de FIM Europe Supermono, KTM RC390 Cup, NK Classics en Classics GP en de 3D Cup hun seizoen afsluiten op Nederlands mooiste circuit.

 BattleOfTheNationsOp zondag 11 oktober is Ducati Club Nederland vertegenwoordigd  op dit mooie evenement.  Wij bieden onze leden de mogelijkheid om met de demo die op deze dag wordt georganiseerd mee te rijden.  Onder begeleiding met je eigen motor een aantal rondes over het heilige asfalt van het TT circuit rijden, wie wil dat nou niet! Voor 15 euro kun je jezelf  via onze webshop (webshop.ducaticlub.nl) hiervoor inschrijven.

 

Dit race evenement zal anders ingestoken worden dan anders, met name op het paddock maar ook deels in het raceprogramma. Op zondag, de racedag, staan wij met onze stand op de fanzone van de Italiaanse motoren. Wij zullen natuurlijk ook zorgen voor een aantal fraaie Ducati’s. Naast de verschillende merkenclubs wordt er voor jong en oud veel georganiseerd en natuurlijk worden er ook de nodige races gereden. De entree voor al dit moois is slechts 10 euro.

 

Dus block zondag 11 oktober in je agenda, schrijf je in voor de demo en kom genieten van een geweldige dag motorsport!